Ingen Kudos, ingen kos

Knasende sprø Kudos med denne potetgull-spesialen fra kreatørene David Leithe og Sondre Gogstad i TRY.

David og Sondre chips
Kreatører i TRY: David Leithe og Sondre Gogstad.

BIO

David Leithe og Sondre Gogstad jobber som kreativt team i TRY. Vi er middels glade i potetgull, selv om denne kudosen kanskje kan gi uttrykk for noe annet.

– Takk for pinnen, Trym og Jakob!

Fortell om én eller flere norskproduserte jobber dere er glad i.

– Som andre unge kreative team, må vi også vise at vi husker noen reklamefilmer fra da vi løp rundt i skolegården. Da vi så denne reklamefilmen for KIMs i våre yngre dager lo vi godt av at de skriker høyt. Vi ler fortsatt av at de skriker høyt i denne filmen laget av TRY.

«Feil Pose» av TRY

– En annen film som friterte seg fast i barndommen er denne fra Maarud. Vi ler fortsatt godt av denne morsomme filmen laget av McCann.

«Måru så Maarud» av McCann.

– Vi kan ikke gi kudos i potetgull-sjangeren uten å nevne kampanjen alle AD-studenter fra Westerdals de siste årene kjenner til. Vi snakker selvfølgelig om rebrandingen av Sørlandschips laget av Annette Kriszat og Kristoffer Carlin, da i McCann. Merkevaren har blitt ikonisk, og vi liker hvordan markedsføringen brukte utfordringene ved å være en liten fabrikk på en sjarmerende og morsom måte!

Sørlandschips print
«Sørlandschips» av McCann.

Nevn et eller flere inspirerende internasjonalt/utenlandsk arbeid dere gjerne skulle ha lagd selv.

– Tro det eller ei, men de spiser faktisk potetgull utenfor Norges grenser også. Vi koste oss godt med denne, og dere kan tenke dere hvordan kontoret vårt så ut etter vi hadde sett filmen. Vi har prøvd å kalle inn Kjetil til duell, han har foreløpig ikke svart.

«Dip Desperado» av Abbott Mead Vickers BBDO / London

– Det er mye tull og humor med chips, men i denne casen viser Doritos at man også kan lage noe veldig fint. En fargerik og inspirerende idé med et viktig budskap.

«Doritos Rainbows» av Goodby Silverstein & Partners / San Francisco

Hvem vil dere sende stafettpinnen videre til, og hvorfor?

– Vi sender poteten videre til våre gamle klassekamerater Hermann Lidsheim og Hanne Marie Os i SMFB.