En riktig julete Kudos

Julen står i fokus når det kreative teamet, Agnes Hagen Frogner og Nicoline Lysholm, i Noe skal dele ut kudos.

IMG 7756

BIO

Agnes Hagen Frogner (kreatør og Art Director) og Nicoline Lysholm (rådgiver og tekstforfatter) startet noe skikkelig bra for snart ett år siden.

– Tusen takk til Andrea og Simen for stafettpinnen! Vi velger også å samle vår kudos under en (skikkelig) rød tråd. Her kommer en liten miks av noe julete vi liker.

Fortell om én eller flere norskproduserte jobber dere er glad i

– Selv om nye restriksjoner stadig legger føringer på antall og avstand, så er det alltid viktig å ta hensyn. Anti sin kampanje for Blåkors er en fin, fiffig og meningsfull påminnelse om å oppføre seg ordentlig på fest.

ANTI for Blåkors.

Nevn et eller flere inspirerende internasjonalt/utenlandsk arbeid dere gjerne skulle ha lagd selv


– John Lewis er kjent for sine rørende julekampanjer, og vi ønsker å dedikere resten av kudosen til nettopp Elton John varianten fra 2018. Neida. Det skal vi ikke. Men et annet varehus som får ting til å skje, er Harvey Nichols. De snudde ting litt på hode for noen år siden. For julen handler jo egentlig om å gi. Men tanken på å bruke julegavebudsjettet på seg selv, har kanskje streifet? Harvey Nichols sin kampanje «Sorry, I Spent It On Myself» oppmuntret til å gi bort kjipe gaver til under 2 pund fra deres «Sorry I Spent It On Myself Collection», og heller bruke pengene på gaver til deg selv. Kolleksjonen bestod av produkter som tannpirkere, plugger, stålull og ikke minst grus - autentisk fra Lincolnshire, vel å merke... Gavene ble utsolgt på et par dager.

Adam&EveDDB for Harvey Nichols.
Screen Shot2018 02 19at20 28 03

– Noen begynner å spille julemusikk allerede i oktober. Vi vil gi en liten shout-out til selveste dronningen av jul, Mariah Carey, som med sine «Not Yet»-snutter ber oss om å ikke spille musikken hennes for tidlig. Perfekte fan-pleasere - som med et «omvendt» budskap også er god branding. Hun følger opp med den episke reelen «It ́s time». Og da er jula i gang.

Mariah Carey for Mariah Carey

– Avslutningsvis vil vi ønske årets julenisser lykke til. For vi vet at vi ikke kan reine med dere etter et par pils for mye. Selv om vi vet det er fort hjort.

Xhein

Hvem vil dere sende stafettpinnen videre til, og hvorfor?

– Vi vil gjerne sende julepinnen til nissefar og nissemor i Knowit, Petter Andersen og Anders Asheim.

Screenshot 2021 12 09 at 10 27 37
Fra venstre: Anders, Petter, Nicoline. Foran: Tor Markus i Fantefilm.