Kudos på 1-2-3

Hanne Marie Os og Hermann Lidsheim i SMFB har valgt ut noen av de første reklamejobbene de kom på i denne ukas utgave av Kudos.

Kudos Bilde fin

BIO

Hanne Marie Os og Hermann Lidsheim jobber som dobbel-AD-kreatør-team i SMFB.

– Da var det vår tur! Takk til våre tidligere klassekamerater Sondre og David. Dyktige karer.

– Innhold å velge i mellom er massivt, og da vi fikk denne stafettpinnen var det litt som om noen spør om din favoritt film eller favoritt sang. Hjernen går litt i svart, akkurat som om du aldri har sett en eneste film eller hørt en eneste sang i hele ditt liv! Listen vår består derfor av de aller første tingene som poppet inn i hodene våre, og som har etterlatt et slags inntrykk i oss begge. Kudos på 1-2-3.

Fortell om én eller flere norskproduserte jobber dere er glad i.

– Helt nydelig måte å promotere mindre byer i Norge på. Forståelig at hovedstaden lett kan bli litt forhatt, det er ikke noe nytt! Derimot mye sjarm i det og noe mange kan relatere seg til. (Ekstra poeng for å inkludere Njårdhallen, da dette var Hanne sitt andre hjem gjennom barndommen).

Widerøe - For noen er vi hverdagen. For andre er vi eventyret, av Morgenstern.

– Nå som vi er inne på barndom traff denne en nerve da vi var yngre, og det gjør den fortsatt. Supermorsom, og han lille gutten er stjernemateriale.

Miljøagentene - Jeg er ikke sint - bare veldig, veldig skuffet (Per Høj)

– En tidligere jobb fra SMFB som vi liker. Filmene er så sjarmerende teite og nedpå at det blir veldig morsomt. Og så økonomisk smart produksjon! Da var det nok en fornøyd økonom på kontoret.

Freia - Jungelvenner fra Freia (SMFB).

– Enkel ide som treffer på en prikk. Vi elsker at man har gitt klistremerker for frukt en ny mening, og det passer perfekt inn i det friske is-universet. Ser fresht og godt ut, og vi har nå begge lyst på litt is. Nam.

Hennig-Olsen - Hold det ekte (Per Høj)

Nevn et eller flere inspirerende internasjonalt/utenlandsk arbeid dere gjerne skulle ha lagd selv.

– Vi vil gjerne belyse litt arbeid fra vår nabo: harryhandelen og Linus sitt hjemland. Fine er dere. Svenske Lotto har mye bra. Dette er vår personlige favoritt.

Lotto - Miljonärsfabriken (King)

– Hvis det er noe vi elsker så er det moderne reklame som er slengt tilbake i tid. Selv om vi er født senere på nittitallet (Hermann i 96 og Hanne i 99) (hysj), så føler vi at vi på en fin måte kan mimre tilbake til denne tiden. Bra gjort, pent visuelt, artig ide.

McDonald’s - The Golden M (Nord DDB)

– Får oss til å le. Hver gang. Rett og slett.

Taxi Stockholm - Vi fixar (Johan Hölmstrom og Gustav Egerstedt)

Hvem vil dere se sende stafettpinnen videre til, og hvorfor?

– Dette var stas. Så stas at vi vil sende den stase følelsen videre. Gratulerer med stafettpinne, John E. Njoki og Kim Follesøy-Thuen i Tante Randi. Vi gleder oss til å se hva dere velger!