– Man kan komme langt med litt kreativitet

Prosjektleder og partner i Mos, Line Rustad Fjærvoll, holder det kort og godt i ukens Kudos.

Hf mos 01 1
Prosjektleder og partner i Mos: Line Fjærvoll. Foto: Hinda Fahre.

BIO

Line Rustad Fjærvoll – Prosjektleder og partner i Mos. Tidligere prosjektleder i Bold Scandinavia både i Oslo og Stockholm. Vært innom TV-svingen hos Rubicon, Mastiff og Concorde TV. Utdannelse fra Berghs School of Communication, UiO og OsloMet.

– Tusen takk for hyggelige ord og stafettpinnen, Zarina! Vi i Mos digger å jobbe med deg, og unner alle å få lov til å jobbe med en så flink og spennende illustratør. At du og moren din nå risikerer utkastelse fra Norge er helt urimelig og umenneskelig. Derfor er det viktig at vi som bransjevenner støtter opp. Rop høyt, bidra og del spleisen og husk at man kan komme langt med litt kreativitet!

Fortell om én eller flere norskproduserte jobber du er glad i

– Jeg vil selvfølgelig begynne med å løfte fram Zarinas artige strek. Det er en morsom, naiv, nostalgisk og sjarmerende strek – alt man kan ønske seg. Mine favoritter er de som gir meg en skikkelig nostalgitripp tilbake til den glade barndom på 90-tallet. Logoen hennes for Stykke Pizza med Also Known As, illustrasjonene for BLA og for byHands 10-årsjubileum. Gøy!

Stykke pizza
BLA
Byhands

Nevn et eller flere inspirerende internasjonalt/utenlandsk arbeid du gjerne skulle ha lagd selv

– Jeg elsker smarte kampanjer, og når vi uansett er på emnet «man kan komme langt med litt kreativitet» så vil jeg trekke fram kampanjen «Unwrap democracy» som BBDO Nordics har gjort for Malmö stad. Før valget i Sverige i 2022 var prognosene for valgdeltakelse i Malmö rekordlave. For å oppfordre folk til å stemme designet de og trykket opp «Använd din röst» på falafelpapir som ble delt ut til 50 falafelsjapper. Med pakningsdesign kommuniserte de et budskap om demokrati på den geniale flaten: falafelrull. Valgdeltakelsen endte med å gå ned i nesten hele Sverige, men i Malmøs mest falafeltette områder gikk valgdeltakelsen opp. Dette er smart!

«Unwrap democracy» av BBDO Nordics for Malmö stad.
Unwrap democracy 1
Unwrap democracy 2
Unwrap democracy 3

Hvem vil du sende stafettpinnen videre til, og hvorfor?

– Jeg vil sende stafettpinnen videre til den nydelige kreatørduoen Kaja Wang og Axel Bjørne-Larsen i Anti. Jeg husker at Kaja skrev en veldig morsom postetekst når hun delte Kampanjeartikkelen om at de hadde blitt makkere på Facebook. Og om det er noe jeg setter pris på så er det ei god postetekst.

Kajas postetekst