– Var dette starten på en æra av skjult-kamera reklame?

Nina Bugge og Gerd Marie Stangeland, som nettopp har landet hos ANTI, har stafettpinnen i ukens Kudos.

DSCF4268 vol2
Fra venstre: Gerd Marie Stangeland og Nina Bugge.

BIO

Nina og Gerd ble født. Så begynte de på Westerdals og fant hverandre. Siden har de jobbet forskjellige steder, nå sist Kitchen. I dag er de hos ANTI.

– Men Hanna og Anna, daaaa. Øl og komplimenter!? Denne smøringa er veien til toppen damer, fortsett sånn. Hva med fredag? Så er det bare å gratulere med fast jobb hos fine folk.

Fortell om én eller flere norskproduserte jobber dere er glad i.

Jens Stoltenberg i taxi er jo en klassiker. Var dette starten på en æra av skjult-kamera reklame?

APs Taxi - stunt, av TRY.

Nevn et eller flere inspirerende internasjonalt/utenlandsk arbeid dere gjerne skulle ha lagd selv.

Sarah Silverman blanda spøk og alvor i sitt forsøk på å dytte vippestaten Florida over til Barack Obama. Hvordan påvirker man eldre amerikanske jøder som stiller seg svært skeptiske til «muslimen»? Snakk til de unge påvirkerne, nemlig barnebarna. Smart og gøy.

The Great Schlep.

Cardi B og Bernie Sanders er kjent for vidt forskjellige ting. Fint er det når de to blir venner.

– Enda finere blir det når «Uncle Bernie» stiller opp på livesending på insta og svarer på alle spørsmålene til frøken WAP. Den amerikanske versjonen av folkelig?

«Uncle Bernie»
«Ja takk, til flere reklamer som ikke bare sier, men faktisk gjør viktige endringer.»

– Apropos å bli avbrutt under debattsendinger. Husker dere når J.F.Kennedy ikke fikk levert talen sin fordi han ble skutt og drept? Heldigvis sørget The Times og byrået Rothco for at alle fikk høre den 57 år senere, med like stor relevans. I disse pompøse casefilm-tider hyller vi de som holder det enkelt og greit, og lar ideen tale for seg selv.

«JFK Unsilenced», av Rothco.

– Vi slenger med denne fordi den faktisk endret en over femti år gammel lov. Ja takk, til flere reklamer som ikke bare sier, men faktisk gjør viktige endringer.

«The Tampon Book».

– Hanna og Anna fikk oss til å tenke på når vi selv var i startfasen. Hvordan står det til med de fine folka som leide oss inn i denne bransjen? Hei Torny Hesle og Ingrid Lea. Hva har dere sett/hørt siden sist?