– De har virkelig gjort musikkvideo kult å se på igjen

Coloristen Didrik Bråthen i TMLS deler ut kudos denne uken.

Didrik v4
Colourist i TMLS: Didrik Bråthen.

BIO

Didrik Bråthen, 27 år fra Fredrikstad. Startet som DIT i en mørk bil på set, og beveget meg heller over til et mørkt rom i etterarbeid i stedet. Er i dag colourist og partner i TMLS. Jobber for det meste med reklame, musikkvideoer, og tv-serier.

– Takk for stafettpinnen og hyggelige ord Christoffer og Lars. Alltid like gøy å skru farger på deres artige filmer!

Fortell om én eller flere norskproduserte jobber du er glad i

– En film jeg husker jeg likte godt var julereklamen Matias og Mathias lagde for Posten for noen år tilbake. Morsom vri på de ellers litt mer sentimentale julereklamene. Også ser den så klart veldig bra ut med Andreas Bjørseth på foto og franskmannen Julien Alary på farger. Vil si den treffer vel så bra den dag i dag, som når den først kom ut.

Posten «Make Christmas Great Again» av POL med Matias & Mathias på regi.

Nevn et eller flere inspirerende internasjonalt/ utenlandsk arbeid du gjerne skulle ha laget selv

– Synes regissøren «Stillz» gjør veldig mye fett om dagen. Særlig deres siste Frankenstein-hommage «Baticano». Skulle gjerne vært med og lagt farger på dette mesterverket. De har virkelig gjort musikkvideo kult å se på igjen.

BAD BUNNY - BATICANO.

– Jeg kom over musikkvideoen «HEADSPACE/BENT» regissert av Abteen Bagheri her om dagen, som jeg likte veldig godt. Det er sikkert en blanding av at det er skutt på film og kostyme/set design, men den føles litt gammel og rar ut. En slags Tarantino feberdrøm, som jeg digger.

Benjamin Earl Turner «HEADSPACE/BENT».

– Runder av med litt påskestemningen med «Eggs» av Ian Pons Jewell. Gøy look!

INTUIT QUICKBOOKS | EGGS av Ian Pons Jewell.

Hvem vil du sende stafettpinnen videre til, og hvorfor?

– Ønsker å sende stafettpinnen videre til en som alltid bringer god stemning inn i grade-suiten, muligens den kuleste fyren jeg kjenner, fotograf Marius Aaserud. Hippere fyr skal du lete lenge etter, så hipp at han ikke har hørt «Pinne for landet» en gang. Hva liker han om dagen?