– Får gull fra meg også

Even Flom er designer og jobber i fintech-selskapet Neonomics. ASCHII-kunst, flimrete animasjon og uperfekte streker er noe av det vi får se i ukas Kudos.

Image0 3
Even Flom.

BIO

Designer Even Flom er fra Oslo som jobber i Neonomics. Han har en Bachelor fra Westerdals og liker å ha oversikt over pizzatilbudet i Oslo. Lage pizza kan han og.

– Takk for pinnen, Henriksen, og takk for snille ord. Du er også veldig flott!

Fortell om én eller flere norskproduserte jobber du er glad i.

– Jeg blir ofte glad når jeg ser unike arbeid der en kunde har turt å gå for en retning litt utenom det vanlige. Så da jeg så Yokolands nettside og identitet for Indre Oslo matforedling, ble jeg naturligvis veldig glad. Den deilige blandingen av brutalisme, ASCII-kunst og lekenhet gjør at Yokoland får gull fra meg også. Gratulerer!

2 nettside
Fra nettsiden til Indre Oslo Matforedling.
1 iom logo
3 iom jul

Nevn et eller flere inspirerende internasjonalt/utenlandsk arbeid du gjerne skulle lagd selv.

– Noe jeg kan se på lenge er Dante Zaballa sine «SNIPS». En samling av helt ordinære videoer tatt med mobilen, gjort om til animasjoner. Det skulle ikke vært mulig å tro på et så røft tegnet univers, men jeg gjør det. Jeg blir stadig lurt av den flimrete animeringen og de uperfekte strekene. Og det går heldigvis helt fint.

SNIPS 2020
SNIPS 2018

– Til slutt vil jeg trekke frem Dirk Koys stabiliserte videoer. Et morsomt og eksperimentelt perspektiv jeg vil se mer av.

STUPING

BOM

TURN

Hvem vil du sende stafettpinnen videre til, og hvorfor?

– Jeg ønsker å sende stafettpinnen videre til den dyktige designeren, Andrea Claussen. Blir spennende å se hva som inspirerer deg!