Overtidsmat
Ukens kreatør-team, Torbjørn Havn og Per Berge Moe, har dedikert sin kudos til reklame i overtidsmatens navn.

BIO
Per Berge Moe og Torbjørn Havn jobber som kreativt team i Publicis Kitchen. De er begge fra Stavanger, og i tillegg til å være makkere er de også søskenbarn.
– Takk for stafettpinnen Axel og Kaja.
– Vi starter vår spalte med litt korrektur. Vi har ikke bløde konsonanter, men skaRRRRRete r-er. Det burde jo du vite, Axel, som helt tydelig hadde en legendarisk slektning i Stavanger:
Nevn et eller flere inspirerende internasjonalt/utenlandsk arbeid dere gjerne skulle ha lagd selv
– Vi tar utgangspunktet i et godt overtidsmåltid når vi finner frem reklame som frister oss, og starter selvfølgelig med hovedretten og overtidsfavoritten, Pizza:
– Ketchup hører til på pizza. Om du vil diskutere det, send gjerne en mail til Kjetill.nybo@publicis.no. Du må gjerne være litt bastant. Vi foretrekker alltid Heinz eller Curtice Brothers.
– ...også liker vi øl, og disse:
Fortell om én eller flere norskproduserte jobber dere er glad i
– Hvis pizza-butikken har gått tom for pizza, hender det av og til at vi velger pølser. I hvert fall etter å ha sett Pol sin grillreklame for Extra:
– Og en god dessert på toppen
– Til slutt kan de som skal jobbe overtid benytte seg av denne reklamen fra Foodora. Laget spesifikt for denne artikkelen:

Hvem vil dere sende stafettpinnen til, og hvorfor?
– Vi vil gjerne holde kudosen i familien og sender den videre til Sollin Sæle.