Sikkerhet og sex

Emil Hafslund og Sondre Røe i ANTI setter sikkerhet og sex i høysetet i ukens Kudos.

94531 99095 original
«Dear Condom» av House of Radons for RFSU.

Hos Anti: Emil Hafslund og Sondre Røe

– Takk for stafettpinnen, Torkel og Marcus! Dere minner oss om oss selv for 3 år siden, bortsett fra at dere er mye finkere.

Fortell om én eller flere norskproduserte jobber dere er glad i.

– Morgensterns «Sikkert nok for en Munch, sikkert nok for deg» er en veldig god idé. Og ikke minst gleder vi oss til å se hvilke andre ting Morgenstjernene finner på under Verisures nye konsept. Det blir helt, helt sikkert mye bra.

– Vi er også glad i Hausmann sin jobb «Fra 804 boktitler til én tekst» for Mammutsalget. Vi er også litt glad for at vi slapp å lage den selv.

Nevn et eller flere inspirerende internasjonale arbeider dere gjerne skulle ha lagd selv.

– Det er ikke mange vi kjenner som ser på menstruasjon som luksus, men likevel er det luksusskatt på tamponger og bind i Tyskland. Så hvorfor ikke legge tamponger inni noe som blir regnet, og skattet, som en nødvendighet - nemlig en bok? Resultatet er «The Tampon Book», to tredjedeler mindre skatt og femti milliarddeler mer oppmerksomhet.

– House of Radons «Dear Condom» er lang, vakker og lander så stødig i det mange kanskje ofte tenker er det motsatte av det en kondom gir deg - følelsen av å være fri. Se jobben i mediespilleren.

– I våre ører skal det mye til å gjøre det kortere, smartere, finere og viktigere enn Åkestam Holst gjorde i radiospoten «The voice of change» for Europride. Gull i alle kategorier, samt ærespris fra oss.

Hvem vil dere sende stafettpinnen videre til, og hvorfor?

– Vi sender pinnen videre til Mads Rønold og Øyvind Waage i Per Høj. Litt fordi de er finke, og litt fordi vi føler at denne spalten tåler litt guttastemning etter vårt utvalg.

«Dear Condom» av House of Radons for RFSU.