Hvordan blir man inspirert? Hør ny episode av Lappemøte

Er det mulig å lære seg til å bli mer inspirert? Er det noe man kan gjøre eller finnes kanskje inspirasjonen skjult på hemmelige steder? Og hvor inspirert er det egentlig greit å la seg bli? I andre episode av Lappemøte kommer Norunn Blichfeldt Schjerven for å snakke om inspirasjon.

Blichfeldtx
Ingrid Waaler, Norunn Blichfeldt Schjerven og Joachim Krogvold.

Det er klart for andre episode i KF-podkasten Lappemøte, denne gangen med inspirasjon som tema. Dagens gjest er Norunn Blichfeldt Schjerven, som til daglig jobber i Try, med lang fartstid i bransjen som tekstforfatter for TV, radio og reklame. I tillegg har hun både tegneserie og trolldeig-bok bak seg.

I episoden tar Joachim og Ingrid for seg en av grunnpilarene i ethvert kreativt yrke – nemlig inspirasjon. For hvordan er det man egentlig blir inspirert? Finnes det en kreativ nøkkel? Hvor går man? Og ikke minst; hva gjør man når man får idétørke?

– Det handler nok om å finne sin greie, og sin metode. Alle er forskjellige, men vi har mye å lære av hverandre. For eksempel forteller Norunn at et av stedene hvor hun henter mest inspirasjon er på toget – et godt tips!, forteller Joachim og Ingrid.

Hør andre episode av Lappemøte her (Spotify) og her (Apple podcast).

Image2

Dette er Lappemøte

Ingrid Waaler og Joachim Krogvold tar over stafettpinnen fra Carina og King, og setter i gang som programledere for Lappemøte – Arbeidstittel i ny drakt. Podkasten er produsert av Både Og, er sponset av Bring og retter seg mot unge, lovende reklame- og kommunikasjonsfolk.

Brings konkurransebrief nr. 1

«Hvordan kan Isboksen bruke postkassen som kanal til å skaffe nye kunder? Hvordan kan vi engasjere privatpersoner til å bli givere?» Målgruppe: Privatpersoner med stort hjerte.

Regler:

  • Løsningen må benytte seg av DM som kanal
  • Alle kan delta
  • Løsning sendes til lappemote@gmail.com
  • Frist: fredag 6. november, 12:00

Vinner utropes 10. november

Enten du ønsker inspirasjon eller bare liker å se gode DM-jobber: Bring har samlet en rekke unike DM-løsninger på sine nettsider.

Her kan du lese om første episode av Lappemøte, samt mer om Isboksen.