Hvor er webdesignere om 5 år?

Jeg skjønner ikke hvordan webdesignere og grafiske designere kan få så godt betalt som de gjør med å lage nettsider. Det er jo så enkelt!

Jeg har akkurat laget meg ny blogg, gjennom netthjelperen wordpress. Den harfått seg en oppussing, noe jeg er veldig fornøyd med! Det tok ikke lang tid idet hele tatt, og det ble et veldig bra resultat. Så det jeg ikke skjønner erhvordan webdesignere og grafisk designere kan få så godt betalt som de gjør,med å lage slike ting. Det er jo så enklet, hvem som helst kan få til flotteting. Du finner fargekart overalt på nett og det er mange skrifttypertilgjengelig.

Minmening er at de er overbetalt!! Har noen egentlig vært bak skjermen når enwebdesigner arbeider? Wordpress tilbyr fine sider til kun 15$ og ut iarbeidslivet får webdesignere betalt flere 100 000 kr for én jobb. Jeg tror athvis jeg bruker litt mer tid på wordpress er jeg om ikke så alt for lang tidkvalifisert til å kunne lage nettsider. Det kommer sikkert til å være flere somtenker sånn som meg og flere som vil lære seg wordpress. Vil det da værewebdesignere om 5 år? Jeg tror jeg fint kan sjonglere mellom å mekke bil ogdesigne nettsider.

http://www.sveinterje.com/