Aparent sto bak Girl in Red-innslag på Jimmy Fallon

Produksjonsselskapet Aparent med regissør Stian Andersen var ansvarlige for live-innslaget med Girl in Red som ble sendt på Tonight Show med Jimmy Fallon mandag kveld, som du kan se om igjen her.

DSC 8138
Stian Andersen og Girl in Red alias Marie Ulven Ringheim på settet. All bakom-foto: Pål Helgerud
DSC 8173
DSC 8039
DSC 7856
DSC 7953
DSC 7785
DSC 7583
DSC 7384
DSC 7250
DSC 7186
DSC 6841
DSC08065

Etter all sannsynlighet er det første gang et norsk produksjonsselskap har levert innhold til Tonight Show. Det er uansett ikke hverdagskost, og det begynte med at de ble kontaktet av apparatet til Girl in Red (Marie Ulven Ringheim) like før påske.

– De ønsket at vi skulle produsere en live-opptreden av hennes nye singel «Seretonin» for Tonight Show, forteller regissør og Aparent-medgründer Lasse Nyhaugen. – På grunn av den pågående pandemien har det meste av liveinnholdet til showet blitt produsert utenfor studio. Da Marie for tiden har base i Norge, var det ønskelig at filmen skulle produseres i hjemlandet, fortsetter han.

– En helt unik energi

Forestillingen ble filmet på et pukkverk på Østlandet, med fullt band og kor. Hele låten er filmet i et sammenhengende opptak. Regissør av filmen er Stian Andersen, kjent rockefotograf og regissør, kjent for videoer med artister som blant andre Ane Brun, Röyksopp + Robyn, Lars Vaular, Kvelertak og Karpe, en drøss reklamefilmer og andre prosjekter.

– Det er utrolig spennende å jobbe med en så dyktig artist som Marie, forteller regissøren. – Hun har en helt unik energi og en vanvittig utstråling. Når oppdragsgiveren i tillegg er legendariske Jimmy Fallon er dette drømmeoppdraget for meg som regissør. Jeg må rette en stor takk til hele det vanvittig dyktige crewet som gjorde dette mulig, fortsetter han.

Se innslaget her. Saken fortsetter under.

– En stor tillitserklæring

Aparent-produsent Aleksander Aurdal er i likhet med regissør Andersen meget entusiastisk over oppdraget, et av de første for produksjonsselskapet som ble startet opp tidligere i år av regissørene Kavar Singh, Niels Windfeldt og nevnte Nyhaugen. – Dette var et vanvittig spennende prosjekt. Både for oss som selskap, men også som første prosjekt med Stian, med hans lange erfaring som musikkvideo-regissør, forteller Aurdal.

– Å få muligheten til et produsere et prosjekt som blir sett av flere millioner av mennesker er for oss utrolig moro og en stor tillitserklæring! Vi har jobbet med Marie ved flere anledninger, og det er alltid like inspirerende å samarbeide med henne.

Hele produksjonen fra start til slutt er gjennomført av Aparent, inkludert etterarbeid.

Teamet bak:

  • Regissør: Stian Andersen
  • Fotograf: Andreas Johannessen
  • Produsent: Aleksander Aurdal
  • Innspillingsleder: Ben Lucas
  • Kostyme (Marie): Alva Brosten
  • Kostyme (band & kor): Isabella Mørk
  • Gaffer: Levi Gawron
  • Klipp: Henrik Pedersen
  • Colorist: Didrik Bråthen