Aurora X Voyah nominert to ganger til filmhåndverkpris

ANTI Hamars Aurora X Voyah-kampanje er nominert to ganger i One Screen, kortfilmfestivalen til The One Club der filmhåndverket er i fokus.

0 forsidex

ANTI Hamar og Electric Way samarbeidet med artisten Aurora om Europa-lanseringen av elbilmerket Voyah. Samtidig åpner de eget showroom i Oslo, og all aktivitet ble gjort under konseptet «Freedom to Explore».

Lanseringsfilmen men Aurora og Voyah i hovedrollene har nå blitt nominert til bronse i kategoriene Craft og Regional i One Screen, konkurransen fra The One Club der fortreffelig filmhåndverk i kortere filmproduksjoner blir hedret.

Kreativ leder i ANTI Hamar, Kjetil Wold, er synes dette er stas.

– Dette er en av de viktigste konkurransene internasjonalt, med spesielt fokus på håndverket innen både reklame og kortfilmer. Vi er veldig stolte, med tanke på at alt er produsert in-house hos oss. Så dette betyr mye for alle involverte på ANTI Hamar. Gøy å se at vi konkurrerer med de aller største produksjons-studione i verden som blant andre Stink og Riff Raff fra UK, forteller Wold.

– Filmen med Aurora i hovedrollen har allerede høstet to bronse i Cresta Awards og 11 stykker i NYX. Vi har tydeligvis funnet en nerve i denne reklamefilmen, som åpenbart treffer godt i en internasjonal kontekst. Det har vært et fantastisk prosjekt hvor vi jobbet sammen med Aurora og hennes univers, for å skape en film som virkelig står ut i mengden av bil-filmer, avslutter Wold.

Du kan se hele shortlisten her.

Aurora vs Voyah, «Everything Matters»