Disse kjemper om å vinne Årets nyskapning i Gulltaggen

Det er Anorak, Blank, Los & Co, Tante Randi og TRY & POL som nå kjemper om å vinne spesialprisen «Årets nyskapning» i årets Gulltaggen Award.

IMG 2435
Fra Tante Randi-jobben «Anbefalt Mangfold» for Integrerings- og mangfoldsdirektoratet, som er nominert til «Årets nyskapning».

Årets nyskapning juryeres for første gang i år, hvor juryen nominerer arbeider som kan vinne spesialprisen «Årets nyskapning». Kriteriet for nominasjon er at arbeidet inspirerer og begeistrer, og som viser/demonstrerer hvilke kreative muligheter som er finnes.

Anorak er nominert med arbeidet «Walk&Talk» som de har gjort for Sats. Blank er nominert for jobben «Reisen til Spektrum» som de har gjort i samarbeid med Sesong 1 og Beyond Management for Sondre Justad. Tante Randi er nominert med arbeidet «Anbefal Mangfold» som er gjort i samarbeid med Mindshare & DayTwo for Integrerings- og mangfoldsdirektoratet. POL og TRY er nominert for arbeidet «Ditt Økonomiske DNA fra DNB» i samarbeid med iProspect for DNB. TRY er nominert med arbeidet «Nytt karaokesystem for SYNG» for Syng.

– Å bli nominert til årets nyskapning er utrolig stort! Av alle arbeidene, er det disse en samlet fagjury mener bidrar med å skape noe nytt som bør inspirere oss alle andre litt ekstra mye. Gratulerer i massevis til de nominerte, og lykke til!, sier daglig leder i INMA, Camilla Grund.

Feires med fest

Den som vinner «Årets nyskapning» offentliggjøres på prisutdeling og sommerfest 15. juni på Høymagasinet i Oslo.

– Endelig kan vi ha en ordentlig prisutdeling igjen, og ikke minst gjøre skikkelig stas på årets vinnere, sier Grund.

I årets Gulltaggen Award konkurreres det i ni ulike kategorier, fordelt på fire ulike fagdisipliner; Innholdsmarkedsføring, Reklame og Kommunikasjon, Design og Teknologi samt Mediestrategi. I tillegg kommer spesialkategoriene Årets nyskapning, Best in Show og Æresprisen.

Det er TRY som har flest antall bidrag på shortlist, med 12. Deretter følger POL med ni bidrag, tett etterfulgt av Anorak NoA med åtte bidrag, og Tante Randi reklamebyrå med syv bidrag. Totalt 28 bedrifter er å finne på årets shortlist.