Fisk til hest

Anoraks siste film for Rikstoto og V75 Lyntoto har vunnet Sølvfisken for mars.

89534 11c75 original

I Anoraks reklamearbeid for V75 Lyntoto er hovedbudskapet at du ikke trenger å ha peiling på hest for å vinne på hest. Det er bare å kjøpe en Lyntoto-kupong. Der en tidligere filmkampanje illustrerte hvor ukomfortable og fomlete hesteamatører kan være rundt det store dyret, demonsterer den aktuelle vinnerfilmen hvor galt det kan gå i visse situasjoner hvis du utgir deg for å være hesteekspert.

Filmen er produsert av Bacon og regissert av Bart Timmer. Jurybegrunnelsen for vinneren i mars er slik: «Månedens sølvfiskvinner tar i bruk velkjente klisjeer og en gode dose absurditet for å få frem poenget. Dette er gjort så overdrevet og velprodusert at det blir både sjarmerende og humoristisk, og på en glimrende måte underbygger budskapet om at at du ikke trenger ha å ha peiling på hest for å vinne på hest. Gratulerer med Sølvfisk til Rikstoto for mars.»

Sølvfisken i januar ble vunnet av TRY og FINN med kamerafilmen fra «Gjør noe smart med dumme kjøp»-kampanjen, mens Sølvfisken i februar ble vunnet av POL med «KIMs venner» for Orkla Confectionery & Snacks.