Kåret til Nordens beste coworking space

Kontorfellesskapet 657 Oslo ble hedret med tittelen Best Coworking Space under Nordic Startup Awards.

91276 78614 original
Administrerende direktør Camilla Watz Johannessen og grunnlegger/partner Anniken Fjelberg i 657 Oslo.

657 Oslo er landets største coworking space for kreativ næring, med 225 medlemmer i over 100 selskaper. Selskapet ble etablert i 2012 av Anniken Fjelberg og Joachim Levin og er nå kåret til Nordens beste coworking space av Nordic Startup Awards.

Hederstittelen kommer bare noen uker etter at 657 ble kåret til beste nasjonale coworking space.

– Vi konkluderte vel egentlig med at dette var så langt vi klarte å konkurrere mot resten av Norden og hundrevis av ulike startups. Men så vant vi hele greia, sier Levin til kreativtforum.no.

— Denne seieren er et bevis for vårt motto om at samarbeid er den nye konkurransen, sier 657-sjef Camilla Watz Johannessen, som var til stede i København for å motta prisen.

657 har hatt adskillige fremgangsrike oppstartsbedrifter på huset, eksempelvis No Isolation, Vibbio og Oslo Business Forum.

– Vi har bygget et sterkt community over mange år, og fordi vi har så mange kreative bedrifter samlet under et tak, er vi en perfekt go-to-market-hub for startups som trenger støtte i skaleringsfasen, med innsiktsfundament, posisjonering og konseptutvikling, merkevare- og kommunikasjonsstrategi eller uttak i alle slags former, forklarer Watz Johannessen.

NM i kreativ næring

657 Oslo er også ansvarlig for å arrangere den globale startup-konkurransen Creative Business Cup hvert år.

– Sammen med vårt nasjonale nettverk holder vi fem regionale finaler og den nasjonale finalen. Creative Business Cup er verdens største pitchkonkurranse for kreativ næring der 60 nasjoner til slutt møtes i finalen i København, avslutter Watz Johannessen.