Krogh Optikk inntar 21 digitale kvadratmetere i Bogstadveien

JCDdecaux har kommet med en ny premiumplassering i Oslo: En 21 kvadratmeter stor digital reklameflate i en av Oslos viktigste og mest eksklusive handlegate, Bogstadveien.

85714 a7759 original
85715 b7b86 original
85716 4b9ed original
85717 1626c original

ReMedia ble tilbudt denne plasseringen som en test, og valgte en annonsør som sto for kvalitet og som kunne tilby annonser som var relevante både i forhold til plassering og budskap. Valget falt på Krogh Optikk.

– Annonsene fra Krogh Optikk skal alltid skille seg positivt ut og reflektere kvaliteten til merkevaren. Kampanjen er en del av 140 årsjubileet til Krogh Optikk, og i tillegg til de fire annonsene som går her kan du se flere bilder i samme serie i årets utgave av EyeCandy. Vi er veldig stolte av å få lov til å teste ut disse sterke visuelle løsningene og tror de er helt riktige i forhold til Krog Optikk sin profil, sier Knut Røse, konsulent i Schjærven Reklamebyrå.

– Krogh Optikk er en høyprofilert og tydelig merkevare som med denne nye digitale plasseringen «eide» Bogstadveien den tiden kommunikasjonen var på. Vi opplever at flaten egner seg spesielt godt til tydelige visuelle budskap og er svært fornøyde med den kraftfulle eksponeringen, sier markedssjef Anne Krogh Ankerstad i Krogh Optikk.

– JCDecaux er svært glade for at en high end annonsør som Krogh Optikk er tilbake på utendørs. At de velger å benytte seg vår nye full HD prestisjeplass i Bogstadveien er et helt riktig valg. Dette er D2 utendørs, sier Torgeir Johannessen, salgsdirektør i JCDecaux.