Nedtelling til Gullblyanten: Caroline og Eirik

Caroline Riis og Eirik Sørensen i TRY forteller om noen av sine favorittjobber fra det siste året.

91876 92385 original
Skjermbilder fra traileren til «Ingame» av Hausmann for Mental Helse Ungdom.

«Alltid gøy å ta bilde mandag morgen»: Caroline Riis og Eirik Sørensen.Det kreative teamet Caroline Riis og Eirik Sørensen jobber til daglig i TRY.

Nå har de midlertidig brutt ut for å forme ferske TRY Spå – byrået som tipper noen av årets metall-jobber i Gullblyanten.

«Ingame» av Hausmann for Mental Helse Ungdom

– Mental Helse Ungdom står bak en ny YouTube-kanal der influencere gamer med unge gutter mens de snakker om livet, følelser og utfordringer. Det å bruke et forum der unge gutter allerede snakker anonymt sammen som et verktøy for å åpne opp om mental helse er rett og slett utrolig smart.

«Obama-stolen» av SMFB for IKEA

Et dustete enkelt stunt som vi er irriterte over at vi ikke har gjort selv. Ikke bare var det en fantastisk enkel idé - den er også i sann IKEA-ånd med sin jordnære innsikt om at «brukt er brukt».

IKEA gjør ikke forskjell på folk. Klikk på bildet for å se hele jobben.

«Optician Sans» av ANTI for Optiker-K

At denne ideen ikke er gjort før nå er både overraskende og et stort kompliment til Anti. Å bruke den ikoniske optiker-plansjen som utgangspunkt for en ny profil for en optiker er nydelig enkelt! Men der de løfter prosjektet til et ekstra nivå er når de kompletterer fontsettet og gjør det tilgjengelig for alle.

Frist for innlevering av arbeider er 24. januar 2019 kl 23.59. Gullblyanten 2018 foregår 1. mars 2019 på Clarion Hotel The Hub.