Nedtelling til Gullblyanten: Torkel og Marcus

Det kreative teamet Torkel Skjolden og Marcus Hassel teller ned til Gullblyanten 2020, som i år foregår 15. oktober på Hotel Clarion The Hub.

Torkel og Marcus
Torkel Skjolden og Marcus Hassel. Foto: Mathias Hatland Sandvik

– Takk for muligheten til å synse og mene noe i en så viktig nedtelling. Kult å hedre de ideene som pusher bransjen fremover, men i år er det kanskje enda viktigere også. Mange, inkludert oss selv, har møtt store utfordringer når det kommer til gjennomføring – så ekstra kudos til de som har klart å gjøre noe fett i 2020!

– Vi starter med de som startet nedtellingen i år.

  • «Might be coming soon» for #beholdoslo av Sollin Sæle
Sollin sæle
IMG 5823
IMG 5824
IMG 5825
IMG 5826
IMG 5827

– Dette er en ikke-kommersiell jobb som skiller seg ut, engasjerer og provoserer. Vi blir ofte fortalt hva vi ikke kan gjøre, eller har lov til å gjøre, og her er en jobb som inspirerer oss til å «gi litt mer faen». Det er gjort helt riktig og treffer målgruppen rett i hjertet. Hatten av for gjennomføringen også.

  • Daily Drive 93.5 FM for Spotify (student) av Berghs School of Communication (Folke Kühlhorn, Sebastian Pandonis, Julia Holtback Yeter og Henrik Billing)

– Vi er litt usikre på om denne er med, siden den er Svorsk? Uansett så fortjener den heder i student-kategorien! Mange prøver seg på gaming-ideer, men denne skiller seg ut som ekstra smart. Alle som har vokst opp med GTA vet hvor sentral in-game-radioen er. Kult!

– Solid innsikt som sparker godt fra seg i uttaket også. Vi har ikke sett en hel fotballkamp før, men kanskje vi bør begynne med kvinnefotballen? Kall oss gjerne medgangssupportere, men det er jo morsommere å se på noen som vinner.

Del én av syv filmer. Resten ser du ved å klikke på lenken over.

– I et mylder av casefilmer, «introducing ...», «So we created ...» og kembo-budsjetter er det deilig med litt frisk luft og en pustepause. Derfor setter vi også en knapp på denne jobben, som er helt nedpå, gøy og ekstremt enkel.

  • «Helt nødvendig bodtømming» for Finn.no av Morgenstern (regi: Martin Myhre)

– Vi holder det fortsatt enkelt. Siste spådom fra oss går til en ekte frekkas. Haha Morgenstern! For en relevant og responsiv idé. Liker’e!

– Ferdig med den(ne) saken.

Gb happy 4x3 innlevering3

Gullblyanten 2020: 15. oktober 2021 Billettsalget er i gang!

Nå er det mulig å sikre seg billetter til høstens store fest på Clarion Hotel The Hub. For å komme inn, må du være fullvaksinert, og det er færre plasser i år enn vanlig, så det gjelder å være tidlig ute. Les mer og kjøp billett(er) her.