POL vant gull i New York Festivals

«Foodporn» for Kondomeriet av POL har vunnet gull i en av verdens mest prestisjetunge kreative konkurranser, mens Morgenstern tok med seg et sølv for «The Land of Chlamydia» for 7-Eleven.

93340 a1b41 original
«Foodporn» av POL for Kondomeriet.

Filmen «Food Porn» for Kondomeriet ble lansert i januar for å markere den vovede butikkjedens 30-års jubileum, noe som blir behørig feiret med boller, kaker og frukt på fantasieggende vis i filmen. Nå har den vunnet gull (First Prize Award) i New York Festivals i kategorien Film Craft, mens den også fikk et Finalist Certificate i kategorien for Film: Products & Services.

Jubileumsfilmen er produsert av Flambert med Henrik Henriksen på regi, og vant tidligere i år to bronse og et diplom i Gullblyanten.

– New York Festivals er en jo av de store internasjonale festivalene, så det er selvfølgelig veldig stas å vinne gull. Vi får vel feire med litt kake og frukt, kommenterer Thea Emanulsen og Anders Arnoldsen Holm, som er det kreative teamet på jobben.

Stas med klamydia

Morgenstern tok med seg et sølv (Second Prize Award) i samme konkurranse i kategorien Outdoor: Best Use med sin «Land of Chlamydia»-jobb for 7-Eleven. Samme jobben vant også et Finalist Certificate i kategorien Public Reltions: Best Use, og jobben har tidligere vunnet hele tre gull i Gullblyanten.

En annen gulljobb i både årets Gullblyanten og Gulltaggen er Hausmanns «Ingame» for Mental Helse Ungdom. I New York Festivals måtte den imidlertid si seg fornøyd med et Finalist Certificate i kategorien Social Media & Influencer: Best Use.

«Snitcher du, dør du» (også kjent som «Snakk om mobbing») for Blå Kors av Kristiansand-byrået S & B-N vant nylig Grand Prix i den kreative Sørlands-konkurransen Sabla Bra. I New York Festivals ble den premiert med et Finalist Certificate.

Erlend Løfald og Sindre Johnstad er nytt team i POL, men inntil nylig var de Westerdals-studenter, og de deltok i NY Festivals med to studentjobber: «The Disorder Deal» for Adidas og «Burger King Hell» for Burger King, som begge ble premiert med Finalist Certificate. Sistnevnte jobb vant diplom i Gullblyanten i mars.

Finalist Certificate ble det også på westerdølene Hallvard Vaaland og Mathias Sandvik, som deltok i samme kategori med jobben «IKEA Fight Gunfire With Fire». Denne jobben ble premiert med Gull og i Gullblyanten tidligere i år, mens Vaaland og Sandvik også ble utropt til Årets Student.

Se alle vinnerne på newyorkfestivals.com.

«Foodporn» av POL for Kondomeriet.