Skal forenkle hverdagen på Stortinget

Med nytt dokumenthåndteringssystem og ny plattform for intranett og samhandling skal Making Waves bidra til å effektivisere hverdagen for politikere og ansatte ved Stortinget.

6673 9a42b original


Stortingets 169 representanter, 150 ansatte i partigruppene og 440 administrative ansatte skal få en enklere hverdag. Gjennom nye digitale løsninger skal de ansatte stå bedre rustet til å finne og dele relevant informasjon.

Fikk begge kontraktene. Making Waves er tildelt to kontrakter med Stortinget: Ny plattform for intranett- og samhandlingsløsning (med etterfølgende support og vedlikehold), samt nytt dokumenthåndteringssystem (med etterfølgende support og vedlikehold). På plass skal også nytt dokumenthåndteringssystem støttet av ny intranettløsning, elektroniske skjemaer med arbeidsflyt og integrasjoner, samt ny funksjon for virksomhetssøk.

– Stortingets nye intranett skal ha stor nytteverdi, fungere effektivt for den enkelte bruker og støtte viktige arbeidsprosesser, forteller Dag Honningsvåg, administrerende direktør i Making Waves.



Løsningene blir bygget på en kombinasjon av EPiServer CMS, Microsoft SharePoint 2010, FormsMaker (et skjemaverktøy utviklet av Making Waves) og IntelliSearch ESP for virksomhetssøk som skal søke på tvers av flere av Stortingets administrative systemer.

Viktig satsningsområde.
Intranett og samhandlingsløsninger er et viktig satsningsområde hos Making Waves. Selskapet leverer også intranettløsninger til kunder som FIFA, Elkem, Statens Helsetilsyn, Bertel O. Steen, Orkla og SuperOffice.

– Avtalene med Stortinget er vårt største prosjekt på intranettløsninger så langt, og en viktig milepæl innen vår satsning på dette området. Denne avtalen viser at vi kan konkurrere om de aller største kundene på intranettløsninger, sier John Kårikstad, løsningsansvarlig for intranett- og samhandlingsløsninger i Making Waves.

Illustrasjonsbildet av Stortinget er publisert under linsens fra Wikimedia Commons.