Sølvrev viser seg fram: Fra Kid Laroi til Sbanken

Produksjonsselskapet Sølvrev er klar med ny showreel som byr på smakebiter fra noen av de største produksjonene så langt.

Sølvrev showreel
Fra videoen til låten «Storm» med den taiwanske artisten Qing-Feng i samarbeid med norske Aurora.

2022 ble et bra år for Sølvrevene, et produksjonsselskap situert både i øst og vest. I tillegg til å gå fra syv til ni ansatte, gjennomførte produksjonsselskapet noen av sine største produksjoner. På kundelisten finnes artistnavn som Aurora, Sigrid og The Kid Laroi, samt kjente merkevarer som TV-aksjonen og Stiftelsen Norsk Luftambulanse.

I starten av året fikk også selskapet en ny daglig leder, da Daniel Eikeland tok over roret. Han har rukket å danne seg et godt inntrykk av gjengen:

Flyttet skogen inn i studio

– Da den Taiwanske artisten Qing Feng Wu kom til Norge for å spille inn musikkvideo med Aurora, hadde Sølvrev omtrent 40 personer på sett, forteller Eikeland.

– Produksjonen er et godt bilde på hva gjengen er i stand til, da den delvis besto i å gjenskape en skog innendørs. For å få til dette måtte åtte meter høye trær flyttes gjennom Oslo.

Til nå er samarbeidet mellom artistene sett over 3,8 millioner ganger på YouTube.

– Ikke nok med det, i løpet av året har vi også laget 15 visualizers for Sigrid på kun to dager, samt vært med på å produsere musikkvideoen «Burning Up» for den verdenskjente artisten The Kid Laroi. Her fikk teamet ni dagers varsel fra det amerikanske selskapet til å ordne alt fra crew, locations, produksjonsdesign og en rekke tekniske elementer, sier Eikeland.

Se showreelen her.

Retter seg mot byråbransjen

Et mål for året var å satse mer inn mot byråbransjen, noe som har resultert i flere gode samarbeid, ifølge daglig leder.

– I 2022 har vi vært så heldige å få jobbe med et av Norges beste reklamebyråer, POL. I tillegg har vi fått et enda tettere forhold til vår samarbeidspartner SEEN, som med sin unike teknologi produserer personlig tilpassede videoer. I tiden fremover går vi inn i en svært hektisk periode, hvor vi skal i gang med flere store prosjekter og nye byrå-samarbeid. Selskapet har aldri stått sterkere enn det vi gjør nå, og vi gleder oss enormt til fortsettelsen, avslutter han.

Lagbilde framegrab copy
Team Sølvrev.