Gull til POL, to sølv til Creuna

«Audi Enter Sandbox» vant gull i interaktivkategorien i The One Show, mens den visuelle profilen til DOGA ble belønnet med to sølv i designkategorien.

89475 29710 original

POLs mye omtalte VR-eksperiment «Audi Enter Sandbox» har vunnet priser over hele verden det siste året, inkludert Grand Prix i Gullblyanten og Best of Show i Gulltaggen, og fredag kveld i New York ble jobben premiert med gull i The One Shows interkativ-kategori.

Priser har det også blitt flust av for Creunas logo og visuelle identitet for DOGA, som vant to sølv i designkategorien fredag kveld. Bare i forrige uke vant samme arbeid Best of Discipline, gull og sølv i ADC 97th Annual Awards, den har vunnet prestisjetunge Red Dot Award, og tidligere i år ble den også hedret med gull i Identitet i Gullblyanten.

På forhånd hadde norske byråer åtte finaleplasser i The One Show. Anorak var nominert tre ganger for «The Distress Signal» for Amnesty, én gang i kategorien Cross-Platforn og to ganger i radio, og blir med dét belønnet med tre Merit-utmerkelser.

TRY var også nominert i konkurransen og får en Merit-utmerkelse med «Fail» for Røde Kors i kategorien Interactive.

Den siste Merit-hederen går til Oh Yeah Studio og BEKK, som var nominert for skriftsnittet som ble utviklet for «Oslo – A Nike Typeface» for Nike.

Den ikoniske «Fearless Girl» av McCann New York ble belønnet med Best of Show. Se alle vinnerne her.