Vaaland og Sandvik vant Årets Student

Westerdølene Hallvard Vaaland og Mathias Sandvik vant både gull i studentkategorien for kommunikasjon og hedersprisen Årets student under Gullblyanten 2018 fredag kveld.

92445 45e33 original
Tonje Wei Fiskvik vinner gull i Student – Design for «Elektronikmuseum». Foto: Tor Lie
92446 3bac2 original
Hallvard Vaaland og Mathias Sandvik ble Årets Student og vant gull i Student – Kommunikasjon for «IKEA - Curiosity Kills». Foto: Tor Lie
92449 3b187 original
Foto: Stine Østby
92450 910e3 original
Foto: Stine Østby
92494 4ea45 original
Sølv i Student – Kommunikasjon ble vunnet av Henriette Fürst Johansen og Petter Wøien Nøss
92495 26b33 original
Bronse i Student – Kommunikasjon ble vunnet av Sindre Johnstad og Erlend Løfald for løsningen «Hold deg hjemme med Pizzabakeren» for Pizzabakeren. Samme team vant også diplomet med løsningen «Burger King Hell» for Burger King.

Hallvard Vaaland og Mathias Sandvik vant både Årets Student og gull i Student – Kommunikasjon med jobben «Fight Gunfire With Fire: IKEA - Curiosity Kills». Den er laget på initiativ fra One Club og MullenLowe for å bekjempe våpenvold-problemene i USA, og teamet ble ble på tampen i fjor én av ti vinnere av briefen.

Teamet mottok en sjekk på 10.000 kroner fra Kreativt Forum for hedersprisen fredag kveld.

Gull i Student – Design gikk til Tonje Wei Fiskvik for visuell identitet, konsept og idé til Elektronikmuseum, et familievennlig museum i Tyskland som presenterer over 350 utstillinger av elektroniske enheter fra det dagligdagse livet.

Sølv i Student – Kommunikasjon ble vunnet av Henriette Fürst Johansen og Petter Wøien Nøss for IKEA-løsningen «Sambo?».

Sølv i Student – Design ble vunnet av Adrian Wollum Hansen med «Footprint Magazine» for Westerdals.

Bronse i Student – Kommunikasjon ble vunnet av Sindre Johnstad og Erlend Løfald for løsningen «Hold deg hjemme med Pizzabakeren» for Pizzabakeren.

Samme team vant også diplomet i Student – Kommunikasjon med løsningen «Burger King Hell» for Burger King.