Pandonis rangert som beste studentkreatør i verden

Norske Sebastien Pandonis, Art Director-student på Berghs School of Communication, er helt øverst på listen i rankingen av bidragsytere i Young Ones Student Awards, studentkonkurransen fra The One Club For Creativity.

Image 50438401
Topprangert av The One Club: Sebastian Pandonis.

Vinnerne i den internasjonale studentkonurransen Young Ones er kåret, og av alle deltakerne er Sebastian Pandonis ranket på topp. Pandonis og hans team-makkere fra Berghs forsynte seg med to gull, to sølv, en bronse, en bronse-kube og en Merit Award. Det er første gang at en norsk student har fått topprangering i konkurransen, som har foregått siden 1986.

– Wow! Jeg har jobbet utrolig hardt sammen med mine dyktige klassekompiser dette halvåret her, så det føles helt fantastisk at det har gått så bra. Helt sjukt fett og helt uvirkelig, rett og slett, sier han til kreativtforum.no.

De premierte jobbene Pandonis er involvert i er «Eat Your Words» for Burger King (gull), «Daily Drive 93.5 FM» for Spotify (gull), «Long Lasting memory» for Extra (sølv), «Whatt by WhatsApp» for WhatsApp (sølv), «Green Light» for Spotify (bronse) og «The Official Beer of Nothing» for Coors Light (bronse).

Pandonis ble også nylig storvinneren i studentkonkurransen Gullkalven for andre år på rad.

Gjengen
Den norske vinnergjengen i årets Young Ones: Fra venstre: Jakob Steinmo, Jantra Hollum, Trym Bjor Aasheim, Jakob Andresen og Sebastian Pandonis (alle de involverte ble hurtigtestet før bildet ble tatt).

7 vinnerjobber fra Westerdals

Flere team fra Westerdals ble også premiert i årets Young Ones, inkludert et gull:

Trym Aasheim og Jakob August Andresen fikk tre utmerkelser, et gull for «The Beer Harmony» for Budweiser, et sølv for «Letstalk» for WhatsApp og en Merit Award for «Australia – Are you real?» for Burger King.

Aasheim og Andresen endte opp på åttende plass på rangeringen, dermed er hele tre norske studentkreatører på topp ti i Young Ones Student Awards.

Jakob Steinmo og Jantra Hollum vant et sølv for «Be Extra Prepared» for Extra tyggeummi.

Sondre Gogstad og David Leithe fikk to Merit Awards, for «Discord Drive Thru» for Burger King og for «Safespace» for WhatsApp.

Merit Award ble det også på «Slow Down With Your Daily Drive» for Spotify av Kamilla Wold og Isabelle Eken.

Som et resultat av fangsten er Westerdals nå rangert på 4. plass over kreative skoler med 32 poeng. På førsteplass ligger Berghs med 74 poeng, på 2. ligger Miami Ad School Madrid med 41 poeng, mens Portfolio School (Chicago) er på 3. plass med 38. poeng.