EY Doberman Oslo tar form

Design- og innovasjonsbyrået vokser med tre nye talenter.

Image001
Fra venstre: Behnam Farazollahi, Markus Ackermann, Eline Straumfors og Ritu Chauhan Sing. Foto: EY Doberman

Det svenske design-og innovasjonsbyrået EY Doberman etablerte seg i Oslo i 2021 med en gruppe på fem personer, og nå får de følge av Eline Straumfors, Markus Ackermann og Ritu Chauhan Sing som kommer fra henholdsvis Snøhetta, Behalf og Studio Vues.

– Helt fra oppstarten har vi ønsket å vokse med de rette folkene, og de rette prosjektene, mer enn å ansette altfor mange samtidig. Nå er vi der at vi jobber med spennende, innovative produkter på tvers av våre kontorer i Norden, og da er vi selvsagt avhengige av nye skarpe hoder og flinke håndverkere som Eline, Markus og Ritu, sier byråleder Behnam Farazollahi.

Alle de tre nye kommer med relevant erfaring fra design og produktutvikling. Ritu med erfaring fra byråer som Kontrakpunkt København samt Studio Vues i Oslo, Marcus med kompetanse fra Netlife og Behalf, samt Eline med både design fra Snøhetta og en utdannelse innen Digital Management fra Hyper Island.

– Doberman har inspirert meg siden jeg studerte i Stockholm, og jeg har vært tiltrukket av de interessante prosjektene og den sterke kulturen til selskapet lenge. Derfor jeg er utrolig glad og takknemlig for å få muligheten til å være den del av denne buketten av snille hjerter og ambisiøse hjerner, sier Ritu Chauhan Sing som er ansatt som produktdesigner.

Eline Straumfors, ansatt som Product Manager, legger til:

– Doberman har et spennende fokus på design, produktutvikling og innovasjon, og jeg ser fram til å være med på å utvikle kontoret i Oslo og den nordiske satsningen.

Markus Ackermann styrker EY Doberman som Design Director og skal bidra til å løfte designhåndverket i den digitale produktutviklingen.

– Jeg var imponert over folka som startet i Oslo. Vi jobber jo med å lage digitale produkter folk skal bruke, og da er det veldig viktig at ting er testa og at det fungerer. Men de skal jo også være engasjerende å bruke, og by på en litt ekstra god opplevelse. Det håper jeg å bidra med, det er det jeg liker best med faget, sier Markus Ackermann.

– Har bygget et veldig spennende fundament

Doberman er en del av konsulentselskapet EY og sammen har de utviklet et nytt tilbud til sine kunder som integrerer designledet innovasjon og digital produktutvikling med solid kompetanse på forretningsstrategi. Denne kombinasjonen har ført til at Oslo-kontoret for tiden blant annet jobber med et innovativt bankprodukt for et ledende finansselskap, et nytt AI-produkt for et globalt klesmerke og et spennende blokkjedeprodukt med visjonære bærekraftsmål.

De første månedene siden sommeren 2021 har gått med å bygge team i Oslo, samkjøring med resten av byrået på tvers av kontorene i København og Stockholm, samt utvikling av transformative produkter med et sterkt fokus på designhåndverket.

– Vi har lagt bak oss vår første etappe som EY Doberman Oslo, og når vi gjør opp status har vi bygget et veldig spennende fundament for tiden som kommer. Gjennom å være ett nordisk byrå tilbyr vi interessante utfordringer for nyskjerrige designere og utviklere. Vi ser en stor interesse for våre tjenester og har akkurat signert flere spennende profiler som vil styrke oss i tiden som kommer. Akkurat nå søker vi flere digitale prosjektledere og utviklere, så det er bare å ta kontakt, avslutter Farazollahi.

https://doberman.co