Fra Adidas Amsterdam til ANTI Hamar

Robert Glad er ansatt som ny kreativ leder og visual lead i ANTI Hamar. Han kommer til Hamar etter en årrekke i Amsterdam, hvor han blant andre har jobbet for AKQA og Adidas.

Robert Anti Hamar
Ellen Østmoen, Robert Glad og Kjetil Wold. Foto: ANTI Hamar

Robert Glad har jobbet i samme stilling i Adidas Amsterdam i fem år, før han det siste året jobbet som kreativ leder i det amerikanske selskapet Vayner Media, i samme by. Han flyttet til Amsterdam etter studiene i England, og begynte å jobbe hos AKQA. Der jobbet han med kampanjer for blant andre Tommy Hilfiger + Gigi Hadid, Nike og Rolls Royce.

En strategisk satsning fra Hamar-byrået

ANTI-grunnlegger Kjetil Wold og daglig leder Ellen Østmoen har bygd opp avdelingen på Hamar de siste årene, et miljø som nå teller rundt 15 personer. Tidligere i år vant de Gull i ADC for jobben de gjorde for Nesje, og en av de største kundene deres, det Kinesiske bilmerket VOYAH, har hentet hjem edelt metall i blant annet Cresta Awards.

– Det har vært utrolig gøy å kunne bygge et miljø hvor filosofien vår ifra ANTI om å skape Interference også fungerer i denne størrelsen, sier Wold. – Adressen har i prinsippet ingenting å si så lenge du har kompetansen og de rette menneskene rundt deg. Nå har vi et team og et byrå som gjør at vi tiltrekker oss kompetanse som den Robert sitter på, og vi skal bruke den på alt fra store internasjonale kunder til små nerde-prosjekter.

Drømte om ANTI

Glad er allerede godt i gang i jobben, blant annet for skomerket Hoka.

– Jeg har vært så heldig å få jobbe med store merkevarer på byråsiden, men også hatt ansvaret på kundesiden slik at jeg har sett hva som skal til for å lykkes med å implementere merkevarestrategi og konsepter inn i et langsiktig løp, hvor både tradisjonell reklame, SoMe og retail må jobbe sammen for å skape resultater. Å jobbe for ANTI var drømmen som fikk meg starta på denne reisen, så det er utrolig spennende å bruke den erfaringen jeg har for å være med å bygge veien videre for ANTI Hamar, avslutter han.