Fra NOA Ignite til AntiDiffer

AntiDiffer får stadig mer å gjøre, og styrker seg på teknologi gjennom å hente Henrik Fischer Bjelland fra NOA Ignite til rollen som Tech Lead.

Antidiff
Ann-Kristin Hansen og Henrik Fischer Bjelland.

– I Henrik får vi svært kompetent fagperson med personlige egenskaper som passer rett inn hos oss sier Ann-Kristin Hansen, byråleder og partner i AntiDiffer.

Henrik Fischer Bjelland har en bachelor i informasjonsteknologi fra Oslo MET, og har de siste fem årene jobbet som front-end utvikler i NOA Ignite.

Her har han blant annet vært tech lead på det prisvinnende arbeidet for Amnesty-jobben «The Distress Signal» som har høstet flere internasjonale og nasjonale utmerkelser. Han har også jobbet med HELP, SATS, C4IR Ocean, Redd Barna, og BUFDIR.

– Henrik har den herlige kombinasjonen av strategi-, kreativitet, design- og teknologiforståelse som er kjernen i det vi leverer til våre oppdragsgivere. At han også har svært godt kundetekke, formidlingsevne og en herlig pragmatisme – gjør han til en perfekt match for oss, fortsetter Ann-Kristin.

Henrik er allerede på plass i Parkveien 55, og allerede første uken så var han med på å sikre en ny større leveranse for en oppdragsgiver.

– Muligheten for å være med å forme et selskap som AntiDiffer og skape et fagmiljø innen teknologi, er noe som trigget meg. At man jobber tett med kundene ikke bare på utviklingen av tjenester, men også på forretningsdimensjonen, gjør at man får en nærmere tilknytning til kundene, og leverer på et større spekt, sier Henrik Fisher Bjelland.