Fra TRY til POL

Kreatør Marius Aasen melder overgang til POL, og teamer opp med tekstforfatter Rikke Sofie Jacobsen, som blant annet står bak Gullfisken-vinneren «When Harry Met Santa» for Posten sammen med sine teamkollegaer i POL.

Rikke Marius DSCF1369
Rikke Sofie Jacobsen og Marius Aasen er ny team-konstellasjon i POL. Foto: POL

Marius kommer senest fra TRY, der han de siste seks årene har jobbet med kunder som blant annet Norwegian og Equinor, DNB, Statens Vegvesen og en rekke forskjellige brands hos Orkla og Ringnes.

– Det er faktisk litt humor at det ble oss to til slutt. Første gang vi møttes brukte vi nemlig hele kvelden på å krangle fag over en bøtte med øl. Senere har vi innsett at vi egentlig er ganske like, og at vi har samme ambisjonsnivå og kjærlighet til faget. Det var nok derfor diskusjonen ble så heftig. Bøtten med øl hadde sikkert litt innvirkning også, sier Rikke Sofie Jacobsen.

Det er en erfaren og ambisiøs duo som nå finner sammen hos POL, og de er allerede godt i gang med spennende oppgaver for flere av byråets kunder.

– Nå har vi jobbet sammen i tre uker og vi kjenner allerede at dette kan bli veldig spennende. Allerede er listen lav til å slenge ut ideer som man har kommet på over helgen, og planleggingen for samarbeidet fremover er også godt i gang, sier Marius Aasen.

Tidligere denne måneden tellet duoen ned til Gullblyanten 2021. Les om favorittene deres her.