Nedtelling til Gullblyanten 2021: Rikke Sofie og Marius

Kreativt team i POL, Rikke Sofie Jacobsen og Marius Aasen teller ned til Gullblyanten 2021.

Rikke Marius DSCF1313
Rikke Sofie Jacobsen og Marius Aasen er en splitter ny team-konstellasjon i POL.

Marius Aasen og Rikke Sofie Jacobsen er et nyklekket team fra POL reklamebyrå. De har jobbet sammen i litt over en uke og har per dags dato hatt to presentasjoner.

– Derfor var jo denne Nedtellings-spalten også en veldig fin mulighet til å bli enda mer kjent og diskutere hva som er bra og ikke, forteller de.

– I årets Gullblyant tror vi at det vil være flere små easter eggs med jobber man kanskje ikke har sett før, og det er jo alltid gøy. Dessverre så er det jo heller ikke de jobbene som er lettest å finne når man skal telle ned til Gullblyanten, så de jobbene vi har plukket ut er nok jobber de fleste har fått med seg, men vi kan jo si at vi håper på noen overraskelser.

Hovedfilm. Les mer og se flere filmer og bilder via lenken over.

– «Fretex X You» for Fretex og Anorak er en god kandidat, tror vi. Co-branding med en liten dæsj innsikt om hvor selvopptatte vi er, dandert med klær fra Fretex på toppen. Det er rett og slett ganske smart. Fretex er blitt mer aktuelle og trendy, og det evner denne jobben å forsterke. Her har de fulgt godt med på hvordan målgruppen bruker Fretex, og hvordan de forholder seg til mote. Den har sikkert resonnert godt hos influencere med altfor mye klær i garderoben også. Jobben føles nesten som en moderne og annerledes vri på «Fretex Catwalk», og det er jo ganske kult.

Hovedfilmen. Se flere elementer ved å følge lenken over.

– Filmen «De som lytter, flytter verden» for Nobels fredssenter av ANTI synes vi er en fin jobb. At vår tids store talere også var gode lyttere, er en veldig god observasjon som får oss til å reflektere. Og refleksjon er jo aldri feil. Gode talere er også gode lyttere. Og vi burde nok alle lyttet litt mer. Særlig i en verden der det noen ganger virker som at ingen lytter, men bare roper, taster eller hamrer inn sine egne poeng. Tanken er veldig god, og utførelsen er smakfull og elegant. We like.

– Vi vil også trekke frem «Welcome To Haaland» for Norsk Tipping laget av TRY. Det er en velprodusert og godt skrevet film som tar den internasjonale snakkisen rundt Haaland, og Norge, på kornet, og som lander godt på begge beina selv om den løper veldig fort og fremoverlent.

Gullblyanten 2021

Gullblyanten 2021 foregår 25. mars på Clarion Hotel The Hub i Oslo sentrum. Frist for å kjøpe billett er 10. mars.