Grammy-nominert designer til OlssønBarbieri

OlssønBarbieri utvider studioet med grafisk designer Linn Wie. Byrået har det siste året tatt steget fra å være Erika Barbieri og Henrik Olssøn, til å bli et team på fire designere.

AVE2362
Fra venstre: Andreea Tecusan, Henrik Olssøn, Erika Barbieri og Linn Wie. Foto: Anne Valeur

Linn Wie har nylig flyttet hjem fra London, hvor hun har arbeidet hos YES og Atelier Dyakova, med blant annet de kulturelle ikonene Peter Saville og Paul McCartney. Hun har en master i design med spesialisering i visuelle identiteter og typografi fra KADK i København og OCAD i Toronto.

– Linn er ambisiøs og har en veldig spennende bakgrunn. I tillegg til å ha digital kompetanse, har hun en tyngde og bredde innen grafisk design, som vil gagne prosjektene våre, både konseptuelt og håndverksmessig. Hun har en nysgjerrighet og grundighet i det hun gjør som vi umiddelbart la merke til. Erfaringen hun har fra å bo 12 år i utlandet gjennom både studier og jobb, viser en åpenhet og kulturell interesse, som komplementerer godt det internasjonale studioet vi er. Vi deler de samme verdiene og har alle en lidenskap for mat og drikke. Vi gleder oss til alt vi har i vente sammen, sier kreativ leder Erika Barbieri.

– At jeg skulle lande hos OlssønBarbieri er jeg veldig takknemlig for, sier Linn Wie. – De har en beundringsverdig evne til å forme dyptgående research til fantastiske visuelle identiteter og narrativ for små og store kunder. De varmeste kollegaer har tatt meg veldig godt i mot, og jeg ser frem til å kunne bruke min bakgrunn og være med på å utvikle OlssønBarbieri videre.

– Gratulerer til Linn som nylig ble nominert til en Grammy for en Paul McCartney re-utgivelse. Vi er stolte av å ha henne med oss, sier daglig leder Henrik Olssøn.

Om OlssønBarbieri

OlssønBarbieri ble startet av den norsk-italienske duoen Henrik Olssøn og Erika Barbieri i 2012. De er et designbyrå med fokus på identitets- og pakningsdesign for mat, drikke og kultur. Studioet har kontor i Oslo sentrum, og jobber med kunder i Norge, så vel som India, Danmark, Italia, Japan, Frankrike og USA.