Ny ledelse i dobbelt så stort Goods

Stor arbeidsmengde har resultert i at byrået har doblet størrelsen på snaut halvår. De har ansatt Camille Sauvé, Derek Ercolano og Sofie Svanes som designere, og har gjort Camilla Martinussen til daglig leder.

DSF0527 F Wide
Synne Flaa, Sandro Kvernmo, Derek Ercolano, Camilla Martinussen, Camille Sauvé, Maria Rose, Sofie Svanes, Sean Collins. Foto: Hinda Fahre

Goods designer forbrukermerkevarer og samarbeider tett med selskaper som selger produkter med å lage emballasjeløsninger som balanserer kostnad, effekt og fotavtrykk. Nå har de ansatt Camilla Martinussen som daglig leder. Hun ankom byrået på vårparten som Commercial Director, og har erfaring fra Bold/NoA og Orkla Health.

– Det var helt naturlig å gi Camilla tilliten som daglig leder. Siden dag én har hun tatt mer ansvar enn vi har turt å spørre om, inspirert kunder i møter og hjulpet selskapet med videre sunn vekst. Vi er så glade for å ha henne ved roret, sier kreativ leder og medgrunnlegger Sandro Kvernmo.

Hf goods people 09
Daglig Leder Camilla Martinussen. Foto: Hinda Fahre
Hf goods people 07
Grafisk designer Sofie Svanes. Foto: Hinda Fahre
Hf goods people 05
Grafisk designer Derek Ercolano. Foto: Hinda Fahre

Amerikanske Derek Ercolano kommer senest fra Bold/NoA og arbeidet for kunder som SATS, Canal Digital og Kinly.

– Derek er en ambisiøs designer med bred erfaring både fra USA og Norge innen identitetsdesign, art direction og illustrasjon. Han styrker teamet med sin kombinasjon av strategisk og konseptuell tilnærming til å bygge merkevarer, i tillegg til å ha en unik energi og stå på-vilje som inspirerer. Vi er veldig glade for å ha med oss Derek på reisen videre, sier daglig leder Camilla Martinussen

Grafisk designer Sofie Svanes har jobbet i Neue Design og We Oslo med kunder som Aclima, Tine og Norgesgruppen.

– Det er veldig hyggelig å kunne ønske Sofie velkommen (igjen) til Goods. Gjengen i Goods kjenner henne allerede fra sommeren 2020, da hun var intern hos oss, og vi er heldige som kan få med et talent som henne med på laget. Hun er nysgjerrig, idérik og positiv, verdier som speiler selskapet vårt på en nydelig måte, sier Martinussen.

Ansettelsen av designer Camille Sauvé skrev vi om tidligere i høst.

Om Goods

Byrået teller med dette åtte ansatte i kontorene de deler med Heydays på Tøyen. Selskapet jobber med norske kunder som Kolonihagen, Apotek1 og Posten samt internasjonale selskap som Cisco, den franske enhjørningen Ledger, Cameron Diaz-eide Avaline i LA og selskapet bak verdens største vertikale farm, Jones Food Co. i UK.