Prosjektleder til BRUNCH

Hanne-Regine Epland Vermedal melder overgang i fra et av verdens største IT-konsulentselskaper til et av Norges minste byråer.

87627 fd1dc original
Firkløveret BRUNCH Oslo: Hanne-Regine Epland Vermedal, Simen Braathen, Markus Ivan Johansson & Andreas Øverland.

– Dette er vår første ansettelse og vi er naturlig nok stolte av å ha fått en såpass toppspekka prosjektleder med på laget. Det har gått ei kule varmt det siste året, så det er godt å få inn noen som kan sørge for flyt i hverdagen, sier Andreas Øverland i BRUNCH.

Hanne-Regine Epland Vermedal er utdannet siviløkonom fra Aarhus School of Business og kommer sist i fra en rolle som prosjektleder i den tyske teknologibautaen SAP. Hun har tidligere erfaring i Kamstrup og Siemens. I tillegg driver hun et lite regnskapsfirma og er styreleder & korist i popkoret Kortado.

Med nyansettelsen går BRUNCH fra å være et trekløver til å bli et firkløver. Vermedal ser frem til å jobbe med i et mindre team. – Det har lenge vært en drøm å få prøve meg i mer kreativ bransje. Jeg tar med meg mange solide og gode prosesser fra IT-verden, og er over gjennomsnittet gira på ferden videre sammen med gutta, sier Hanne-Regine.

BRUNCH Oslo ble startet i 2016 av de to kreatørene Simen Braathen og Markus Ivan Johansson i tillegg til PR-rådgiver Andreas Øverland. Siden oppstarten har de blant annet jobbet med kunder som Stabbur-Makrell, Nabobil, TUFTE, Senkveld og Kreftforeningen.