Svein Werner Lyngmyr til Anorak NoA

Anorak NoA styrker seg på grafisk design og AI med Svein Werner Lyngmyr. – Et fint og viktig tilskudd, sier byråleder Pelle Josephson.

Anorak Svein Werner Lyngmyr
Svein Werner Lyngmyr har jobbet for Anorak siden i fjor, men har nå takket ja til fast jobb. Foto: Anorak

– Anorak har et skikkelig imponerende tverrfaglig og imøtekommende miljø. Fra dag én har jeg følt meg som en del av teamet. Det er genuint inspirerende å være her, sier Svein Werner Lyngmyr.

Men helt ny i Anorak NoA er ikke Svein. Han har jobbet for byrået siden i fjor, men har nå takket ja til fast jobb.

– Svein er en fyr som både vi og kundene våre ble glad i med én gang, og jeg er glad for at vi nå har fått han fast på plass hos oss. Tross sin unge alder, kom han inn med både stor selvtillit og solid kompetanse, og han utmerket seg fra første stund. Svein både komplementerer og utfordrer oss på en god måte, og vil i tillegg til å styrke oss på design, også styrke oss og resten av huset innen tech og AI. Oppsummert: Et fint og viktig tilskudd til byrået og til NoA, sier Pelle Josephson, byråleder i Anorak NoA.

Den ærlige Visit Arendal

Svein er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo (KHiO), hvor han tok en bachelorgrad i grafisk design og illustrasjon. Bacheloroppgaven hans «1886 – Elsk-hat-forhold til Hjembyen» vant gull i Studentarbeid i Visuelt 2022, Norges største konkurranse for visuell kommunikasjon. Etter studiene gikk han rett inn i fast jobb som designer i mobilselskapet Ice, før han tok steget videre inn i reklamebransjen, med et første stopp hos GR&EI, før han begynte i Anorak NoA.

Hos Anorak NoA har Svein allerede rukket å sette sitt preg på en rekke jobber og kampanjer, blant annet da Nasjonalbiblioteket satte startskuddet for Landslovjubileet 2024 tidligere i år.