Unfold vokser med erfaren leder fra Superblaise

Etter 11 år som leder for det strategiske merkevare- og designbyrået Superblaise, går Joachim Levin over i en stilling som Chief Growth Officer i det digitale produktutviklingsselskapet Unfold, som er en del av NoA.

Joachim Levin Greg Lusk
Joachim Levin og Greg Lusk. Foto: Unfold

– Jeg har fulgt med på Unfold helt siden det ble startet av tidligere kolleger i Apt og TRY, og mener selskapet skiller seg ut som det absolutt råeste miljøet på kompromissløse leveranser av digitale produkter og tjenester som sørger for vekst og utvikling hos kundene. Når tiden først er moden for å bytte jobb, går jeg til et sted som både tenker og handler riktig i tiden vi er i, sier Joachim Levin.

Han går inn i en rolle som Chief Growth Officer i Unfold, hvor han skal jobbe med å finne frem til og bygge opp nye forretningsmuligheter som kan skape videre vekst for selskapet i tiden fremover.

– Etter å ha jobbet med strategiske prosesser, forretningsutvikling, merkevarebygging og rådgiving helt fra jeg var med å starte Apt, står Unfold og NoA ut for meg som spennende, integrerte miljøer som leverer tjenester jeg både kan mye om og trigges av rent faglig. Det er heller ingen tvil om at Unfold har bygget en solid kultur, og består av mennesker som virkelig brenner for faget sitt, sier Levin.

Vil skalere unik modell

Ansettelsen av Levin inngår som en del av flere nyansettelser og strategiske grep Greg Lusk har gjort siden han tok over som daglig leder i Unfold i fjor.

– Det er med stor glede at vi ønsker Joachim velkommen til Unfold. Hans erfaring, nettverk og faglige tyngde gjør ham til en uvurderlig ressurs når vi sikter mot å utvikle oss og skalere den unike metodikken og forretningsmodellen inn mot flere spennende kunder i nye markeder, sier Lusk.

Unfold flyttet nylig inn i nye lokaler i Kvadraturen sammen med resten av de norske selskapene i NoA.

– Etter å ha testet ut og fintunet modellen vår over flere år, vet vi at en tverrfaglig tilnærming leverer de beste resultatene. Som en del av NoA har vi nå også enkel tilgang på de fremste fagmiljøene i Norden innen blant annet kreativitet og reklame, datadrevet markedsføring, data science- og arkitektur. Joachim kommer inn for å realisere dette enorme potensialet og skape muligheter ikke bare for Unfold, men på tvers av all kompetansen som finnes i NoA, sier Lusk.

Superblaise fortsetter videre

Selv om Joachim Levin går ut av lederrollen og over i Unfold, fortsetter Superblaise å eksistere og utvikle seg videre.

Superblaise lever videre i beste velgående, det er dyktige folk som nå tar over roret og driver det videre. Ansatte tar over eierpostene i Superblaise. Victoria Salbu tar i tillegg over som byråleder, og sammen med Lovise Rem Follesø og Kristofer Haugvik blir de alle majoritetspartnere i selskapet, sier Levin.