Klar med aksjonskampanje

Arbeid av Screenplay Kommunikasjon

Årets TV-aksjon går til Unicef Norge, og førstkommende søndag er det klart for innsamling. I år er det Vitual Garden som har laget kampanjen som skal gå i forkant. Konseptet fra Dinamo med egne folkereportere fortsetter.

I fjor gikk TV-aksjonen til Leger uten Grenser, og Dinamo laget kampanjen for den store innsamlingsdagen for tredje år på rad. I fjor sendte de for første gang vanlige folk ned til de kriserammede områdene som reportere. For kampanjen mottok de gull i Gullblyanten i kategorien samfunnsinformasjon.

I år skal pengene som samles inn neste søndag gå til barn som er rammet eller berørt av hiv og Aids. Aksjonen er tildelt Unicef Norge, og gjennomføres i samarbeid med Norges Idrettsforbund, Den Olympiske Komité og Right to Play. Årets folkereportere er på feltbesøk i Zambia og Malawi, og Virtual Garden lager kampanjen.

– For oss har det vært viktig å ta vare på det som var et godt konsept, men samtidig sørge for at filmene ikke er kopier av fjorårets filmer. Vi ønsket at filmene skulle tydeliggjøre årets tema, samt ha form og avsenderidentitet som er i tråd med Unicef og Idrettens øvrige kommunikasjon, og vi er svært fornøyde med resultatet, sier byråprodusent Maria Lima i Virtual Garden i en melding.

– For oss i Virtual Garden har dette vært en utrolig spennende reise sammen med TV-aksjonen. I ni måneder har vi arbeidet døgnet rundt for å komme i mål og gleder oss til aksjonsdagen 21. oktober, sier Ole Petter Holen, kommunikasjonsrådgiver i Virtual Garden.

Anniken Hallan, kommunikasjonsansvarlig for årets TV-aksjon roser både byrå og Sherpa film for filmer treffer både hode og hjerte.
– Det var viktig for oss å vise gjennom filmene at barn berørt av denne sykdommen skal slippe å kjempe alene. Jeg har selv vært og sett Unicef-prosjekter i Afrika og vet at hjelpen kommer frem, forklarer hun.

Se nettstedet her.

Team Virtual Garden: Videreføring av konsept: Siv Thorud, Kristian Sarastuen, Knut Sverre og Ole Petter Holen
AD: Eivind Solberg
Tekst: Anders Molstad
Grafikk/Fargekorr: Magne Hage
Prosjektleder TVA 2007: Klara Opdahl
Byråprodusent: Maria Lima
Rådgiver TVA 2007: Ole Petter Holen

Produksjonsselskap:
Sherpa Film ved produsent Truels Zeiner-Henriksen

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.