Synlig senter

Arbeid av Itera Gazette

Tirsdag i forrige uke åpnet kunnskapsminister Kristin Halvorsen et nytt nasjonalt senter for IKT i utdanningen. Gazette har stått for utviklingen av senterets visuelle identitet.

Senter for IKT i utdanningen skal arbeide aktivt for at IKT bidrar til økt kvalitet i utdanningen. Senteret henvender seg primært til skoleledere og lærere, samt IKT-ansvarlige i kommunene. Det er viktig for dem å fremstå som en profesjonell aktør innen IKT samtidig som de reflekterer kunnskapen innen skole og utdanning, og ikke oppfattes som en kommersiell aktør.

Fra Gazette er det designer Gøril Johnstad Hansen, rådgiver Sissel Ødegaard og prosjektleder Bente Lund Hansen som har stått for utviklingen av senterets visuelle identitet og materiell i forbindelse med lanseringen av senteret.

– I samarbeid med senteret har vi utviklet en moderne og spennende designløsning som snakker til alle målgrupper og skaper et helhetlig inntrykk av senterets virksomhet. Den visuelle profilen skal bidra til å kommunisere Senter for IKT i utdanningen som et synlig, innovativt og kunnskapsrikt senter, sier seniordesigner i Gazette, Gøril Johnstad Hansen.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.