Full frihet fra Chess

Arbeid av Futatsu Industries

Chess uten bindingstid med frihetskampanje fra Futatsu Industries

En syngende trubadur var det som skulle til for å løfte salg og oppmerksomhet for mobiloperatøren. Nå lanserer Futatsu Industries et nytt konsept der definisjonen på full frihet er det førende.
– Vi har med trubaduren gjort en jobb både for Chess og for ukulelen, nå hadde vi lyst til å snakke om noe annet vi gjør som et resultat av våre lave priser, sier markedsdirektør Jarle Alvær.

Vil gjøre inntrykk. Kampanjen handler om full frihet, fordi Chess ikke har bindingstid og dermed gir deg frihet til å gjøre det du vil, eller i hvert fall til å føle deg fri.
– Det safeste hadde vært å fortsette med et konsept som fungerer, men vi mener at vår jobb er å overraske markedet med stadig nye og annerledes måter å minne folk på at Chess faktisk er best på lave priser. Vi er mer opptatt av etterlatt inntrykk enn å beholde samme språk eller visuelle grep kan du si, avslutter Alvær.

Kampanjen består av seks filmer som blir sluppet utover høsten, samt web. Regissør har vært Jesper Andersson gjennom Fredrik Fiction.

Team hos Futatsu Industries: Hedda Mjøen, Martin Midtbø, Trygve Sørli, Lina Norland, Nina-Cecilie Loftum, Nina Oprita og Aris Theophilakis.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.