YouTuber lager lyden av isTe

Arbeid av Apeland

Hvordan høres Tine isTe ut? Det var oppgaven som en av Norges største YouTubere fikk. Nå slippes resultatet på YouTube, Spotify og Soundcloud

– Det har vært sykt kult å få lage årets isTe låt. Jeg har alltid hatt lyst til å gi ut en tropical house låt, så det er jo veldig gøy at den første jeg slipper er i samarbeid med Tine isTe. Jeg håper dere liker den!

Det sier Nelson Ephraim alias Arctic Empire. Unggutten er populær på YouTube, der han lager spillelister med sine favorittspor innen elektronicamusikk. I tillegg produserer han selv musikk under aliaset Two Ways. Siden oppstarten i 2013 har han hatt 40 milioner streams på YouTube, og kanalen bikket nylig 200.000 abonnenter.

Utgis på alle plattformer

I april fikk han utfordringen fra Tine isTe om han kunne lage et lydbilde som gjenspeilet merkevarens identitet. Oppdraget kom fra merkevaresjef for Tine isTe, Monica Øen.

– Tine isTe er en positiv, fargerik og uhøytidelig drikk som gjør hverdagen lysere. Vi ønsket å se om vi kunne formidle dette gjennom musikk, og vi er skikkelig imponert over resultatet.

Låta, som har fått navnet «Stories (The Official isTe Anthem)» lanseres i dag og blir sluppet på Spotify og Soundcloud i tillegg til distribusjon via Arctic Empire og YouTube-kanalen til Tine isTe.

– Vi håper at låta vil skyte fart og bidra til å skape både glede og økt kjennskap til merkevaren, sier Øen.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.