Nøttekos – det er lov å la seg friste!

Arbeid av Tank Design Oslo

Siden i sommer har Tank jobbet med redesign av Mindes produktportefølje og først ute er Nøttekos, som kommer i to varianter.

Kontoret flommer over av sjokkis etter at Brynildgruppen kom til oss. Minde Sjokolade har siden 1898 gledet nordmenn med sjokolade i mang former og smaker. Den lille sjokoladefabrikken med opprinnelse i Bergen har vært leverandør av hyggelige sjokoladestunder gjennom generasjoner.

Siden i sommer har vi jobbet med redesign av Mindes produktportefølje og først ute er Nøttekos. Nøttekos kommer nå i to varianter, en med sjokoladetrukket nøtteblanding og en med peanøtter. Begge er farlig gode og vi håper det nye designet vil bidra til at enda flere oppdager nettopp det. Nøttekos rulles i disse dager ut til forhandlere land og strand rundt, godt hjulpet av Ernös reklamekampanje.

På bildet: Torunn Mjølner Akselsen, kategorisjef Minde, Sunniva Larssen Ihlebæk, produktsjef Minde, Monica Kvinge, daglig leder Tank, Helge Persen, designrådgiver Tank, Vetle Berre, designer Tank, Daniel Brox Nordmo, designer Tank.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.