500 nye hjem

Boligprosjektet Leangenbukta har fått hjelp av Kringle Film til å lage sin nyeste reklamefilm.

– For øyeblikket så er det ingen boliger å se på tomten som ligger i enden av Håkon VII’s gate i Lade. De er nettopp ferdig med rivingen av det gamle forsvarsbygget som lå der, så utfordringen lå i å skape interesse for leiligheter som etter hvert skal bygges på tomta. Vi ønsket å gjøre dette uten å vise illustrasjonsbilder av boligprosjektet, sier regissør Elias Brekke Solberg.

Konkurransen er for tiden stor i eiendomsbransjen i Trondheim, med mange boligprosjekter i utvikling.

Leangenbukta er en av dem, og bygges av Koteng Jenssen og Obos.

– Tanken var å sette seeren i førersete, ved å lage en mer filmatisk reklamefilm som ikke nødvendigvis viser så mye av hvor vi er. De som kjøper boliger i Trondheim vet nok hvordan det ser ut i området, så vi ønsket å skape en følelse av hvordan det er å bo der, fortsetter Solberg.

Hele boligområdet skal være bilfritt, og beliggenheten er godt tilrettelagt for utendørs aktiviteter og gang- og sykkeltrafikk. Som filmen viser, er både kollektivtransport, treningsfasiliteter og handlemuligheter lett tilgjengelige. Ladestien beveger seg gjennom boligprosjektet så her får man også naturen og kulturlandskapet som sin nærmeste nabo.

– I Leangenbukta får du både óg!, sier markedsfører Nora Reese i Koteng Jenssen.

Involverte byråer

Kringle Film
E

Elias Brekke Solberg

Produsent og regissør

P

Petter Brenni Gulbrandsen

Filmfotograf

T

Thomas Daviknes Hansen

Musikk

Kurder King Lydetterarbeid
M

Michael Jæger

Lyddesign