Årets viktigste DM fra Bring

For veldig mange blir årets jul ekstra vanskelig. Som et tiltak har Bring inngått et samarbeid med Stiftelsen Petter Uteligger. Målet er samle inn penger for å skape små lyspunkt i julen for mange av de som har det vanskeligst.

Artikkelbilde2

Henvender seg til bransjen

Å havne i en vanskelig situasjon kan skje oss alle, noe som gjenspeiles i løsningen. Vi kan alle være litt som Petter uteligger og ta vare på de som ikke har det så lett. Og oppfordringen er tydelig: Gi et lite lyspunkt til noen som virkelig trenger det. Det er lite som skal til for glede andre.

– Stiftelsen Petter uteligger jobber aktivt for å gi folk små lyspunkt. Det betyr en varm kaffe, noe julegodt eller en liten julegave. Å bry seg rett og slett. Derfor oppfordrer vi alle til å gi bort et lite lyspunkt denne julen, sier Ine Reinemo i Bring.

Vipps 100kr til 04000

Alt du trenger å gjøre er å vippse 100,- til #04000 og merk betalingen med «Bring lyspunkt». Bring vil selvfølgelig også gi og bidrar til å øke beløpet som alle i reklame- og mediebransjen bidrar med i perioden. Pengene som samles inn, vil gå uavkortet til de menneskene Stiftelsen Petter uteligger hjelper i hverdagen.

Les mer om Stiftelsen Petter uteligger på deres nettside og facebook.

Involverte byråer

92916 bfe0b original

POL