Atyp fornyer Fjordland (og Dagmar & Trond debuterer med sangtekst)

Når Fjordland nå lanserer nytt kommunikasjonskonsept, er det er en av de gamle klassikerne som figurerer i den første filmen.

Fjordlandnyttkonsept

– Fjordland har jo tradisjonelt vært laget for en person, men nå fikk vi endelig et produkt der det var naturlig å vise to personer som spiser sammen. Vi skrev den nye 2-porsjoners pakken med kjøttkaker inn en romantisk historie som minner oss om at livet av og til serverer oss gode ting, uten at vi har gjort noe særlig for det selv, sier teamet i Atyp, Dagmar Kollstrøm og Trond Vestengen.

Tanken er at det nye konseptet «Godt å bare få det servert» skal romme alt fra middager til mellommåltider og grøt, og at låta skal bli med videre og skrives om til nye historier og produkter.

Vestengen kan også fortelle at Dagmar og han, kreativt team gjennom snart to tiår, med dette debuterer som sangtekstforfattere:

– I motsetning til de mange som håpefullt sender inn sine bidrag til MGP, får vi fremført verket vårt på TV i beste sendetid. Av den grunn er det kanskje ikke så rart at vi vurderer å skifte navn til Dagmar Parton og Trond Taupin, forteller han.

Se filmen her.