Avdeling Svarte Katter på nytt oppdrag

Svarte katter «ansettes» for å skremme folk uten lovpålagt forsikring til å ordne opp i ny kampanje for Trafikkforsikringsforeningen (TFF).

TFF

Trafikkforsikringsforeningen (TFF) jobber for å få ned antallet uforsikrede biler på norske veier, og lanserte i fjor et nytt konsept hvor svarte katter «ansettes» for å skremme folk uten lovpålagt forsikring til å ordne opp.

Konseptet har blitt en stor suksess, både målt i engasjement hos publikum og i antallet uforsikrede kjøretøy som nå er på et rekordlavt nivå. Det er selvsagt ønskelig å bringe antallet uforsikrede kjøretøy ytterligere ned, gjennom stadige påminnelser, spesielt til distré bruktbilkjøpere.

Hvor mye av æren for de gode tallene de svarte kattene kan ta er usikkert, men TFF er så glade i konseptet at de ba Good Morning Naug videreføre det med en ny film som skal gå under Vinter-OL, hvor TV-seerne kan glede seg over et avbrekk fra løp-og-kjøp reklamene som sikkert vil florere under OL.

– Vi håper oppmerksomheten rundt kattene og filmene skal få folk til å ha bilforsikringen i orden. Bilforsikring er lovpålagt og budskapet vårt er: Uten forsikring er du ute å kjøre, sier Stine Neverdal som er kommunikasjonssjef i Finans Norge og som jobber med TFFs kampanjer.

Se filmen her.