Bare dra hjem

Møbelringen går denne uka på med sitt nye kreative konsept, etter at de kjørte selskapets første pitch tidligere i år. Konseptet er utviklet av Morgenstern, og oppfordrer folk til å holde seg i komfortsonen.

Mobelringen

– Idéen er ganske enkel: har du det komfortabelt hjemme, vil du helst bare være hjemme. Og la oss være ærlig, har man verdens diggeste sofa som står og venter, er det en ganske enkel avgjørelse å bare dra hjem, melder kreatørduoen Mira Liv Helland Mortensen og Sebastian Graf Stenberg.

– Vi har stor tro på at vår nye merkevarekampanje vil bidra til å øke folks kunnskap og preferanse for merkevaren Møbelringen. Vi ønsker at folk skal forstå at Møbelringen er den gode hjelperen som inspirerer og møblerer hjemmet ditt – din komfortsone. Møbelmarkedet er tøft, så da er vi avhengig av å ta grep som både bygger merkevaren, men som også skaper kortsiktig salg i butikk og på nett. Og når vi gjør det med glimt i øyet, må det bli en suksess, sier Linda Trulsen, Markedssjef i Møbelringen.

Gjennom strategi og innsiktsarbeid har vi funnet en form innenfor de tilgjengelige rammene, vi tror passer Møbelringen godt. Det er en generisk bransje, så vi håper disse grepene vil hjelpe Møbelringen å få en tydeligere posisjon, sier strategisk rådgiver i Morgenstern, Carina Lladò.

– Hjemmet er vår komfortsone og der vi kan være oss selv. Vi likte umiddelbart konseptet og det gjenkjennbare i situasjonene som utspiller seg, og sett med komikk og glimt i øyet, har vi stor tro på at folk nettopp kan føle seg hjemme, i konseptet vårt. Med kreativitet i budskapene og entusiasmen våre fageksperter i butikk har, ønsker vi å skille oss ut i bransjen, og hjelpe våre kunder med å finne sin komfortsone, sier Karianne Myhre, Merkevaresjef i Møbelringen.

Filmene er produsert av Tangrystan med Rikke Gregersen på regi og Beate Tangre som produsent.

Involverte byråer

Uhørt
Uhørt AS Etterarbeid
T

Thomas Trælnes

Klipp

M

Marius Brovold

Lyd

K

Kjetil Haugen

Online

M

Mari Ellefsæter

Post produsent

Andre involverte

L

Linda Trulsen

Ansvarlig hos kunde

A

Aurora Setsaas

Ansvarlig hos kunde

E

Espen Berget

Ansvarlig hos kunde