Bærekraftig pensjon, sier du?

Med konseptet «Det er gode penger i bærekraft» skal Storebrand fortelle folk at sparepengene deres kan være med å påvirke verden i positiv retning.

85334 d9acd original
85407 3fe33 original

– Det er en utfordring å få folk til å høre etter når man snakker om pensjonssparing. I dette tilfellet ble jobben ytterligere komplisert av at Storebrand ønsket å fortelle om bærekraftig pensjon, noe som for de fleste er en ny måte å tenke sparing på, sier Ole Hustad i Morgenstern.

– Det ble raskt klart at de hadde så mye på hjertet at vi måtte finne et grep som gjorde det mulig å snakke mye mer om produktet enn det som er vanlig i reklamefilm. Løsningen ble et konsept der en person forklarer hva bærekraftig sparing er for noen andre, men at dette skjer i situasjoner folk er mer interessert i enn pensjon, sier Torkild Jarnholt.

– Det er veldig stas at et så digert konsern som Storebrand valgte å satse på et lite nystartet byrå som oss, og ikke minst at de tør å gå nye veier i en stort sett ganske kjedelig kategori. De har vist oss stor tillit, og vi har gjort vårt beste for å ta vare på den.

Det er Einar Film ved Guri Neby som har produsert filmene. Aksel Hennie har hatt regi og Anders Flatland var fotograf.

– Vi er evig takknemlige for at vi har hatt med oss Einar i denne prosessen. Aksel, Guri, Henriette og Madicken har stått på langt utover det man kan forvente av et produksjonsselskap. De og Storm Studios har jobbet dag og natt for å komme i mål. Det har vært en enorm trygghet ha dem på laget i den første leveransen vår for Storebrand, avslutter Jarnholt.