Bleed designer strømutfordrer

Volte er en ny utfordrer i bedriftsmarkedet for strøm. Bak står et innovasjonsteam fra BKK-konsernet, i tett samarbeid med Bleed og Avo Consulting.

Volte er utviklet med ett mål for øyet: Skape en strømtjeneste for bedrifter og boligselskaper, som er like enkel og brukervennlig som de beste i privatmarkedet. Designere og forretningsutviklere fra Bleed og Avo Consulting har vært en del av det tverrfaglige utviklingsteamet siden selskapet var på idéstadiet. I tillegg har Bleed designet Voltes nye visuelle identitet og webside.

3 Volte posters
2 Volte business card S

– Det finnes få ting i verden som er kjedeligere enn strøm til bedrifter. For oss som vil gjøre noe annerledes i dette markedet var det viktig for hele teamet i Volte at både «looks» og «feels» stemmer overenes med funksjonalitet. Bleed forstod dette med en gang og resultatet av arbeidet er vi veldig stolte av, sier Morten Ansteensen, Product Manager i Volte.

Det visuelle konseptet søker å utfordre den tradisjonelle, konforme estetikken som preger strømmarkedet for bedrifter.

– Vi ønsket ikke å lage en fast, begrenset identitet. Vi ville å skape noe enkelt, men likevel lekent. Målet var å gi følelsen av noe tilgjengelig, allsidig og universelt, sier seniordesigner i Bleed, Jana Papiernikova.

5 Volte Tote bag
6 volte ad square
7 Logomark photo
8 Logo image

Volte ble lansert som en MVP i februar, og selskapets tjenester er allerede blitt brukt av flere tusen bedriftskunder over hele Norge. Ferdig identitetsdesign og nettside ble lansert nå i september.

– Det er gøy å jobbe med kunder som har både mandat og evne til å skape skape noe nytt. Voltes verdiforslag og merkevareuttrykk vitner om en aktør som sikter på bransjelederskap. Vi er takknemlige for å få være designpartner på veien dit, sier partner og daglig leder, Christoffer Nøkleby.

10 Volte website
11 Volte mobile
12 Website mobile 2
13 Website mobile 2 1

Involverte byråer

90284 22fa4 original
Bleed
J

Jana Papiernikova

Seniordesigner, identitet og web

D

Daniel Bergsnes Nerheim

Designer, tjenesteutvikling

I

Irén Andresen

Designer, tjenesteutvikling

E

Elisabeth Jahr Hilde

Prosjektleder