Blomster og skill

Blomeriet leverer blomster på døren i Norges største byer hver eneste dag. Det nyetablerte byrået Noe står bak årets kampanje for morsdag og Valentines, som bidro til rekord i antall solgte buketter!

Morsdag og Valentines er i utgangspunktet veldig hyggelige dager. Men når disse faller på samme dag, og man kliner til med fastelavn oppå det hele, kan selv de mest hardbarka romantikerne bli litt stressa, forteller kreatør Agnes Hagen Frogner og rådgiver Nicoline Lysholm.

For å gjøre denne uken litt «skillere» for folk, teamet Blomeriet seg opp med Skillings fra Skillebekk. Resultatet ble pakken «Blomster og skill» som et alternativ på menyen søndag 14. februar. Pakken bestod av en lekker rosa bukett og ferske skillingsboller fra Skillebekk levert på døren av Foodora.

3 blomeriet skillings 20

Noen som muligens følte ekstra press i forkant av denne søndagen, var kjærestene til såkalte influencere.

– For å gjøre uken litt «skillere» for disse gutta, leverte Blomeriet og Skillings «Blomster og skill» på dørene deres noen dager i forkant. Resultatet var mye blomster og mye skill i monitor, helt uten noen form for betalt samarbeid, sier Agnes.

– Vi er veldig godt fornøyde med samarbeidet med Noe! Vi liker folk som ikke bare tenker kreativt og utenfor boksen, men som samtidig har gjennomføringsevnen til å ta det ut på tvers av kanaler, sier gründerne i Blomeriet, Lovise Krosby og Jørn Erik Toppe.

Blomeriet skillings 19
Blomeriet skillings 7
4 blomeriet skillings 3

I tillegg til «Blomster og skill» utviklet Noe kampanjen «Kjærlighet på døren» som hadde fokus på de vakre bukettene Blomeriet leverer på døren i Stavanger, Bergen og Trondheim, i tillegg til Oslo, gjennom Morgenlevering.

– «Kjærlighet på døren» er indirekte lenket til avstanden mellom folk i vårt langstrakte land i disse tider. Uten å nevne Covid-19 ønsker vi at folk skal bruke Blomeriet til å sende kjærlighet i form av nydelige buketter til mennesker de av ulike årsaker ønsker å gi en oppmerksomhet. Helt uten å gå ut av døren eller møte andre mennesker. Det er skill, det, avslutter Nicoline.

Involverte

F

Fredrikke Wiheden

Fotograf

J

Jørn Erik Toppe

Ansvarlig hos kunde

L

Lovise Krosby

Ansvarlig hos kunde