Bokhari x byHands Collection / Merch 2.0 Illustrert

Bokhari x byHands Collection, en serie produkter skapt i samarbeid mellom Bokhari og illustratører fra byHands, blir nå lansert i anledning Oslo Design Fair.

Bxb H012 Zarina Saidova Backpack ii
Zarina Saidova – Backpack
2 Esra Røise Tote bag ii
Esra Røise – Tote bag
4 Frode Skaren Oversized bag iii
Frode Skaren – Oversized bag
6 Jon Arne Berg Wine bag II
Jon Arne Berg – Wine Bag
8 Julie Wilkinson Oversized bag i
Julie Wilkinson – Oversized bag
10 Kristian Hammerstad Weekend bag i
Kristian Hammerstad – Weekend bag
12 Magnus Voll Mathiassen Oversized bag i
Magnus Voll Mathiassen – Oversized bag
14 Peter John de Villiers Backpack i
Peter-John de Villiers – Backpack
17 Robin Snasen Rengård Yoga bag i
Robin Snasen Rengård – Yoga bag
19 Sandra Blikås Gymsack ii
Sandra Blikås – Gymsack

– Å få jobbe med et blankt lerret og fullstendig kreativ frihet er jo alltid veldig gøy. Derfor ble vi selvsagt begeistret da Bokhari kontaktet oss før sommeren og spurte om vi ville slå oss løs på deres nye merch-kolleksjon, sier Anne-Marie Nikolaisen, agent i byHands.

Resultatet av utfordringen har blitt en spennende kolleksjon bestående av tolv produkter, alt laget av 100 % resirkulert bomull og dekorert med illustrasjoner som er silketrykket for hånd. Illustratørene som har deltatt på prosjektet er Esra Røise, Frode Skaren, Jon Arne Berg, Julie Wilkinson, Kristian Hammerstad, Magnus Voll Mathiassen, Peter-John de Villiers, Robin Snasen Rengård, Sandra Blikås og Zarina Saidova. Kolleksjonen inkluderer sekker, totebags, weekendbags og vinposer, og motivene spenner fra lekent og fargerikt til enkle grafiske elementer og intrikate mønstre.

– Bokhari har allerede etablert seg som vår foretrukne produsent av totebags takket være deres sterke verdigrunnlag og fokus på etikk og kvalitet, legger Nikolaisen til.

– Dette prosjektet ga oss også en god mulighet til å vise potensialet som ligger i merch-produkter. Det produseres jo generelt altfor mange produkter av dårlig kvalitet, som aldri brukes.

Les mer om samarbeidet og se produktene i Bokhari x byHands Collection på www.bokhari.no/byhands

Om byHands

byHands representerer noen av Norges mest talentfulle illustratører. Med base i Oslo, jobber illustrasjonsagenturet både med nasjonale og internasjonale kunder. byHands ble grunnlagt i 2010 og har siden da vokst til å bli Norges ledende byrå for kommersiell og kunstnerisk illustrasjon.

Om Bokhari

Bokhari kombinerer skandinavisk design og pakistansk håndverk, og lager produkter med omtanke for mennesker og miljø. Med Runa Klock som kreativ leder og Amar Bokhari som CEO har Bokhari på kort tid etablert seg som en pioner innen sosialt entreprenørskap. Den transparente produksjonslinjen matches opp med en bred portefølje som omfatter interiørprodukter og merch i naturlige og mest mulig bærekraftige materialer. Bokhari skaper trygge og anstendige arbeidsplasser til hundrevis av håndverkere i Pakistan, og sikrer skolegang til barna deres ved LAMS-skolen vegg-i-vegg med veveriet.

Involverte byråer

Bokhari
A

Amar Bokhari

CEO & Social Entrepreneur

R

Runa Klock

Kreativ leder

Involverte

E

Esra Røise

Illustratør

F

Frode Skaren

Illustratør

J

Jon Arne Berg

Illustratør