Brennende engasjement redder jula i nord

I julefilmen fra SpareBank 1 Nord-Norge er gode råd dyre når Jomfru Maria forskanser seg på do i protest mot tradisjonelle kjønnsmønstre.

87707 87e7d original

I Sparebank 1 Nord-Norges julefilm er det barna i julespillet som må ta tak og løse utfordringen når Jomfru Maria forskanser seg på do og nekter å komme ut før tradisjonelle kjønnsmønstre blir revurdert.

– SpareBank 1 Nord-Norges visjon er «For Nord-Norge». Vi bygger vår virksomhet på nærhet til kundene, kunnskap om lokale forhold, og en ektefølt kjærlighet til landsdelen og menneskene som bor her. Vi fører en betydelig del av vårt utbytte tilbake til landsdelen og engasjerer oss aktivt for at regionen skal kunne realisere sitt fulle potensiale. I anledning julen følte vi derfor det var riktig å ønske folket i Nord-Norge god jul med en kontemporær lignelse som forteller viktigheten av å engasjere seg i saker som betyr mye for mange, forteller Stein Vidar Loftås, som er kommunikasjonssjef i konsernet.

– Jula er full av flotte og gode tradisjoner som vi alle er glade i, men det tradisjonelle må gå hånd i hånd med nytenking dersom vi skal ta nye steg. Nord-Norge har tatt mange nye steg de siste årene, og vi i SpareBank 1 Nord-Norges skal gjøre det vi kan for at veksten skal fortsette, avslutter Loftås.